Família
,
2023

Activitat familiar 'Tecla Sala i la llançadora màgica'

En el marc del cicle 'Petites històries, grans dones', que vol contribuir a promoure la  lluita contra la discriminació de la dona en l’àmbit de la creació i producció artística i intel·lectual, contacontes 'Tecla Sala i la llançadora màgica', protagonitzat per l'empresària tèxtil i benefactora Tecla Sala i Miralpeix (1886 - 1973), considerada una de les dones emprenedores de la Catalunya el segle XX.

*Edat recomanada: a partir de 4 anys.

Sinopsi: 

La família de la Tecla era propietària de fàbriques tèxtils que produïen teixits de cotó. Poc abans de morir, el pare de la petita Tecla li va donar un objecte màgic que provenia d’una de les seves fàbriques: una llançadora molt especial. Aquest estri, que serveix per fer creuar els fils dels teixits, guardava la història de les treballadores que l’havien fet anar i va mostrar a la Tecla un secret: que les persones sempre són el més important!

Tecla Sala és avui considerada una de les tres dones contemporànies més rellevants de Catalunya per haver millorat les condicions de vida i treball de les persones que varen treballar a les seves fàbriques.

Preu: 

2€/persona | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Museu d'Història de Catalunya