Jump to navigation
Diumenge 24 de novembre, 11h
Diumenge 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
De l'1 al 24 de novembre
Del 8 al 24 de novembre
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Tretzena edició de les Jornades de la tonyina roja del Mediterrani, en què l'Ametlla de Mar es converteix durant més de quinze dies en la capital gastronòmica d'aquest exquisit producte.
*Restaurants participants: El Bandarra | El Molí dels Avis | La Cuadra | La Subhasta de l'Estany | La Subhasta Espai Gastronòmic | Les Veles | Meleta de Romer | Mestal | No Stress | Pica Pica | El Pescador | La Serra.
> Paral·lelament a les jornades gastronòmiques, també se celebra una nova edició de la Ruta de tapes 'Tapa Roja' i la Diada de la Tonyina Roja (dies 27 i 28 d'abril)
Menús, preus i restaurants aquí (enllaç PDF)
Menús: entre 40 i 60€
Ajuntament de l'Ametlla de Mar
Web Turisme L'Ametlla de Mar