Jump to navigation
Menú degustació del mes de setembre de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Amanida de tonyina roja marinada amb soia - Cecina de vaca de la Finca amb oli i Parmesà - Boqueró farcit de mousse d'albergínia - Daus de bacallà arrebossat amb panko - Calamar a la planxa - Sorbet de fruits del bosc - Cua de rap al pebre
Postres: Caneló de meló amb beixamel de canella
Cafè Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego
Dissabte 21 de setembre
Dissabte 5 d'octubre
Del 13 de setembre al 6 d'octubre
Del 4 al 13 d'octubre
Del 3 al 13 d'octubre
Diumenge 13 d'octubre, 10h
Del 21 de setembre al 13 d'octubre
Del 16 al 19 de setembre