Jump to navigation
Divendres 29 de novembre, 18:30h
Del 22 al 29 de novembre
Dies 29 i 30 de novembre
Del 16 al 30 de novembre
Dissabte 30 de novembre
Del 24 de novembre a l'1 de desembre
Diumenge 1 de desembre
La Fira més dolça de Ponent arriba a Agramunt els dies 10,11 i 12 d'octubre! I ho fa amb un programa carregat d'activitats que us faran perdre els sentits!
08:00h Transiscar. 22a eidició de la cursa de BTT organitzada pel Club Ciclista Agarmunt. Lloc: Passeig J. Brufau 10:00h Obertura de portes del recinte firal. Lloc: Carpa de la Cuita 11:00h Inauguració de l'exposició Joana Santamans: 120x120 Oli sobre fusta. Lloc: Espai Guinovart 11:30h Xocolatada cuinada a càrrec de JUANJO RODA. En aquesta sessió s'oferirà plats elaborats amb xocolata a la pedra. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros 12:00h Inauguració de la XXVII Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. Lloc: Plaça del Torronaire 12:30h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa de la Cuita. 12:30h Tast de cerveses artesanes a càrrec de la cerveseria Matoll de Belianes. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros 13:00h Les noves creacions de torrons de Vicens by Albert Adrià. A càrrec de David Gil Restaurant Tickets by Albert Adrià ( Barcelona) Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 16:30h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 17:30h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 18:00h Postres de Rebost, a càrrec de JORDI PUJOL, millor mestre artesà pastisser de 1995. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 18:00h El vi escumós i la dolçor a càrrec de l'enòleg Ramon Cerdà. Lloc: Espai degustació. Preu: 2 euros 18:00h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa de la Cuita. 19:30h Celler Mas Blanch amb Torrons LLuch. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 19:30h Demostració de l'elaboració de la xocolata a la pedra. Lloc: Capra de la cuita. 19:30h Showcooking a càrrec de Manel Llaràs del Forn. Lloc: Espai degustació. Preu: 2 euros.
10:00h Obertura de portes del recinte firal 11:00h Cursa del Torró. Lloc: Passeig J. Brufau 11:00h Demostraciód d'elaboració de la xocolata a la pedra. Lloc: Carpa de la cuita. 11:30h Dolços Viatgers a càrrec de CARLES RAMÓN, Restaurant la Bellvitja ( Barcelona) LLoc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 12:00h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 12:00h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa la Cuita. 12:30h Maridatge: Vi- formatge. Formatges de l'Associació Ampans de Muntanyola i vins del Celler Matallonga. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 13:00h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 13:00h Proclamació XV TORRONAIRE D'HONOR. Lloc: Aula del gust. 16:30h Trucs i receptes de xocolata a càrrec de XAVIER VILÀ, Pastisseria Vilà de Tàrrega. 2009 i 2013 participant de la World Chocolate Master. LLoc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 17:00h Tast de gintònics a càrrec de Jordi Martínez. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 17:30h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 18:00h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa la Cuita. 18:00h El Torró i la xocolata a la pedra a la cuina salada a càrrec de PEP NOGÚE, professor d'Hosteleria al CETT, col·laborador de TV3 ( Divendres) i CatRadio ( Suplement i Tapes Variades) Lloc: Aula del gust. Preu: 2 suros. 18:15h Tast de gintònics a càrrec de Jordi Martínez. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 18:30h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 19:30h Nou maneres de menjar xocolata a la Pedra a càrrec de JOEL CASTANYÉ Restaurant el Resquitx de Mollerussa i la Boscana de Bellvís. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 19:30h Demostració d'elaboració de la xocolata a la Pedra. Lloc: Carpa de la Cuita.
10:00h Obertura de portes del recinte firal 11:00h Demostració d'elaboració de la xocolata a la Pedra. Lloc: Carpa de la Cuita. 11:30h Constrast de Terra endins. David García primer classificat TopChef2. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 12:00h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 12:30h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa la Cuita. 12:30h Entrega de premis del concurs entrepans saludables. Lloc: espai degustació. 13:00h Xocolata i caragols. Ens atrevim? a càrrec de MIQUEL RISTOL, xocolates Jolonch. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 13:00h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 16:30h Tast de vins amb la col·laboració de vins Torres. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 18:00h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa de la Cuita. 18:00h Torrons cítrics a càrrec de JORDI BORDAS, Campió del món de pastisseria 2011 19:30h Showcooking. Coulant de foie farcit de licor de torró a càrrec de Jaume Mora de la fonda Farré. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 19:30h Demostració d'elaboració de la xocolata a la pedra. Lloc: Carpa de la cuita.
AULA DEL GUST. Demostracions, tastos guiats i conferències especialitzades. Preu 2 euros. ESPAI DEGUSTACIÓ. Tastos i demostracions de productes de proximitat i gran qualitat a un preu simbòlic, 2 euros. LA CUITA. Espai per degustar i conèixer tots els secrets de la cuita de l'autèntic torró d'Agramunt. MENESTRALIA. A la plaça del Pou trobareu la tradicional mostra d'oficis antics. LES FOODGONETES DE LA FIRA. Espai on poder serue i menjar diferents especialitats cuinades i presentades amb molta delicadesa, amenitzat amb música en directe. LO CATXO. Coneix i participa amb Lo Catxo, un joc tradicional que utilitzaven els torronaires. ESPAI INFANTIL. Ludoteca i tallers gastronòmics pedagògics destinats als més menuts. Lloc: Espai infantil del Pavello Agroalimentari. Preu: 2 euros. ESPAI MERCAT. Espai de jocs gegants i Photocall a la plaça mercat.
Per a més informació: www.firadeltorro.com