Menjar i beure
,
2016
Mes de desembre
Hotel SB Corona
Tortosa

Menú d'Empresa Nadal - Hotel SB Corona

Menú especial per als sopars d'empresa de finals d'any. 

MENÚ
Torradetes de botifarra negra amb carbassó
Cullereta tàrtar de salmó amb salsa teriyaki
Gotet de crema de ceps escaldats amb farigola

El Peix
Filet de dorada amb el seu papillot de verduretes del mercat i oli de gamba a l'allet
o
Llom de bacallà gratinat amb una muselina de pera confitada i xips de carxofa (supl. 2€) 

La Carn
Saquet de melós de porc amb saltat de bolets i cebetes glacejades
o
Clàssic de xai, cuinat a baixa temperatura i perfumat amb romer (supl. 5€) 

Els Postres
Mil fulls de plàtan caramel·litzat amb salsa de iogurt i xocolata

Celler
Aigües minerals
Blanc René Barbier DO Penedès
Brau de Bot DO Terra Alta
Cava Aria Brut Nature
Cafès, infusions i dolços de Nadal 

Preu: 28€ (IVA Inclòs) 
[Divendres 16 de desembre: Preu especial amb Dj i consumició: 35€]

Més informació: 
www.hotelcoronatortosa.com
Telèfon: 977 58 04 33
corona@sbhotels.es

  • imatge de control 1per1