Jump to navigation
Mes de desembre
Del 8 de novembre al 31 de gener
Menú especial per als sopars d'empresa de finals d'any.
MENÚ Torradetes de botifarra negra amb carbassó Cullereta tàrtar de salmó amb salsa teriyaki Gotet de crema de ceps escaldats amb farigola
El Peix Filet de dorada amb el seu papillot de verduretes del mercat i oli de gamba a l'allet o Llom de bacallà gratinat amb una muselina de pera confitada i xips de carxofa (supl. 2€)
La Carn Saquet de melós de porc amb saltat de bolets i cebetes glacejades o Clàssic de xai, cuinat a baixa temperatura i perfumat amb romer (supl. 5€)
Els Postres Mil fulls de plàtan caramel·litzat amb salsa de iogurt i xocolata
Celler Aigües minerals Blanc René Barbier DO Penedès Brau de Bot DO Terra Alta Cava Aria Brut Nature Cafès, infusions i dolços de Nadal
Preu: 28€ (IVA Inclòs) [Divendres 16 de desembre: Preu especial amb Dj i consumició: 35€]
Més informació: www.hotelcoronatortosa.comTelèfon: 977 58 04 33 corona@sbhotels.es