Jump to navigation
Els artistes s’han dividit en sis grups i s’han repartit en sis espais poc convencionals del Kursaal, passant per la sala de rentadores o els lavabos, fins al magatzem dels tècnics del teatre, per interpretar sis càpsules creatives breus, conegudes com a microteatres, creades per un equip de professionals de diferents disciplines artístiques.
Uns espais i un format poc convencional és el que predominarà durant les obres que interpretaran sense pausa els dies 30, 31 d’agost i 1 de setembre des de les 19:00h (primera sessió) fins a les 23:10h (últim passi).
La temàtica i l’argument de cada obra és lliure. Només l’espai a partir del qual cada grup ha començat a crear i les limitacions tècniques, uns elements que alhora poden ser inspiradors per a la creació, és el que ha pogut influenciar en la intenció dels microteatres on el gènere varia segons la proposta de cada grup.
Una iniciativa artísticobagenca La proposta, encapçalada per l’actriu Anna Bertran, el dramaturg Joel Grau i l’actor musical Adrià Mas, ha reunit a 23 artistes més de Manresa i comarca amb l’objectiu de deixar enrere la típica frase que sorgeix en nombroses conversacions "Som molts i gairebé no fem massa coses junts, no?", per passar a l’acció.
És per això que des del col·lectiu conviden al públic a donar un Cop d’Ull. "’Un Cop d’ull’ a la col·lectivitat artística que a vegades costa a una ciutat-poble. Un ‘Cop d’ull’ a sis històries curtes creades especialment per aquesta trobada manresana i comarcal", han explicat els creadors.
Al gust de l’espectador El projecte ofereix al públic fins a 6 obres cada dia, amb una durada de 15 minuts, que s’aniran repetint durant més de 4 hores. D’aquesta manera els mateixos espectadors decidiran les combinacions i el recorregut al seu gust, tenint 18 opcions d’horari per obra.