Música
,
2017
Divendres 13 d'octubre, 20:30h
Auditori del Tívoli
El Vendrell

12è Concert de Música de Gralles al Vendrell

La família grallera celebra la 12a edició del tradicional concert del divendres de Fira, el Concert de Música de Gralles al Vendrell.

Hi participaran Les Gralles del Baix Penedès, Tocats de Canya, Els Mosquits i Els Aixarts, juntament amb el grup convidat Rogers.

Enguany el concert serà dedicat als 150 anys dels grallers Els Camats, als 100 anys del primer cuplet català i als 75 anys del decés d’Isidre Mercadé i Vidal, Isidro Caterí.

Programa: 

Primera part:
Concert a càrrec dels grups vendrellencs Les Gralles del Baix Penedès, Tocats de Canya, Els Aixarts i Els Mosquits, dedicat als cent cinquanta anys dels grallers Els Camats, als cent anys del primer cuplet català La font del Xirineu i als setanta-cinc anys del decés d’Isidre Mercadé i Vidal, Isidro Caterí.

Segona part:
Concert a càrrec de {ROGER}, projecte que condueix la gralla amb efectes de Roger Andorrà, i el piano i el teclat de Roger Giménez, cap a nous horitzons. El concert assoleix una textura inèdita, íntima i delicada. El seu repertori combina la creació pròpia amb tonades tradicionals i populars de la vila de Sallent, a través del filtre de l’experimentació i la improvisació.

Preu: 

6€ | 4€

Entrades a Ticketea i a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977665684

  • imatge de control 1per1