Espectacles
,
2017
Dies 29 de desembre, 21h, i 30 de desembre, 18h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Circ de Saturnàlia

SATURNALIA és un espectacle inspirat en les Festes de Saturnalia, dedicades a Saturn, déu de l'agricultura i les collites. La celebració del fi del període més fosc de l'any i el naixement del Sol, el soltici d'hiver. Sembla que d'aquesta celebració neix el que avui coneixem com les Festes de Nadal. 
A Saturnalia tot és possible, un món capgirat, la gravetat es torna ingravidesa, l'ordre es transforma en caos, la foscor deixa pas a la llum, els esclaus convertits en amos i els amos en esclaus, els fills en pares i els pares en fills. Sota l'atenta mirada del Rei de Saturnalia, encarregat de mantenir la festa, la diversió i la llibertat. Viure i deixar viure, io Saturnalia !!!

Fitxa Artística:
Idea original: Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui
Direcció artística: Mar Rojas i David Marfil "Txupi"
Producció: CAC Saltimbanqui
Disseny d’il·luminació i so: David Marfil “Txupi”
Duració: 60 min. 

Una producció i creació del Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui, dins del marc del programa de Suport a la Creació Singulart de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, qué parteix de la voluntat de vetllar pel desenvolupament a la ciutat de les manifestacions escèniques i visuals realitzades pels creadors locals i comarcals que tenen per objectiu tant la seva professionalització com també projectes professionals de jove creació o de format innovador i amb un cert risc creatiu.

Més informació i entrades: http://www.elprincipal.cat

  • imatge de control 1per1