Música
,
2017
Dissabte 2 de desembre, 22:30h
Bar Coral
Calafell

Concert de Leiden

El grup de rock Leiden (Sabadell) actua al Bar Coral de Calafell amb entrada lliure. El repertori del grup consta de temes propis d’estil rock. Al concert de dissabte mostraran els temes del seu EP 'Fantasmas en la maleta' i noves composicions.

Horari: 

22:30h

Sinopsi: 

Leiden és una banda de Sabadell que juga amb el contrast d’una veu femenina càlida i la contundència d’una bateria i unes guitarres rockeres.

Els seus temes de rock en castellà expressen les vivències i inquietuds dels components trobant cançons amb molta energia i positivisme i balades amb un toc intimista i melancòlic.

Al juny de 2014 registren el seu últim EP “Fantasmas en la maleta”

El 2015 s'afegien músics a la formació, van treballar amb nous temes i acabaren l'any formant part del cartell del Festival Xocolata Express.

El 2016 van participar a la banda sonora de la web sèrie Space men Red Giant i van preparar l’enregistrament del que serà el seu nou senzill “Lloverá” que han presentat a diversos concerts: Festa Major de Sabadell, Mercat música viva de Vic al carrer, Festival Live Music Navarcles, Sala Slow (BCN), Sala Acme (Cerdanyola), La Capella (Sabadell), Sala Monasterio (Barcelona), Pixie Market... 

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Susana – veu
Santi – guitarra
Luis – guitarra
Franc – baix
David – bateria

  • imatge de control 1per1