Arts
,
2017
Del 29 de novembre al 8 de gener
Auditori Neàpolis
Vilanova i la Geltrú

Exposició 'Més panxa poc cap'

Més de 30 obres inspirades en experiències de persones amb discapacitat psíquica que han col·laborat conjuntament amb artistes professionals de “El Bollidor d’Art” en un projecte social, empoderador i ple de sensacions.

Sota el títol de 'Més panxa poc cap' s’articula una proposta que mostra que la inspiració ha esdevingut a força de la passió (la panxa), deixant de banda les estructures mentals lògiques (el cap).

Sinopsi: 

Aquesta exposició és presentada per UNICIDART, un grup de 13 participants que sorgeix del projecte artístic al servei de la inserció sociocomunitària del Club Social El Turó conjuntament amb el taller privat “El Bollidor d’Art” de Sitges, amb Jaume Aldabó i Manuel Riccardi. La seva comissària, Carmen Gallego, afirma que “L’art és una forma d’experiència i l’experiència és el nostre contacte primari i íntim amb la vida”, per això la mostra pretén ser testimoni de les capacitats que tenen aquestes persones amb disfuncions psíquiques i com l’art més pur surt de les seves emocions i sensacions més profundes.

És un dels projectes que es presenten en el marc de la VII Jornada de la Inclusió Social que se celebrarà dimecres al matí a l'Auditori de l'Edifici Neàpolis, que enguany tracta la temàtica de la Cultura i la Inclusió Social, amb el subtítol “L'Art com a eina de transFORMACIÓ”.

  • imatge de control 1per1