Fires i festes
,
2017
De l'11 al 19 d'agost
Segur de Calafell
Calafell

Festa Major de Segur de Calafell

Segur de Calafell celebra la seva Festa Major.

El pregó de Montse Civit obrirà divendres dia 11 els acts de la festa major de Segur de Calafell. Civit és conegudíssima al nucli de Segur, està vinculada a moltes de les seves entitats i des de fa algun temps és la presidenta de la Penya Blaugrana. L’acte del pregó serà a les 21.30 hores, a la plaça del Port.

Després del pregó, a les 22 hores, al Passeig Marítim cantonada amb el carrer Rin hi haurà l’encesa amb els Diablons Mite’ls de Calafell. I a les 22.30 hores, el Correfoc amb els Diables de Sant Boi i els Diables Guaite’ls de Calafell, que recorrerà el Passeig Marítim del carrer Besòs al carer Rin. Finalment, a les 23 hores, i de nou a la plaça del Port, tindrà lloc la festa Segur Summer Party, amb animació i disbauxa amb Leo, Yorki, Drag’s, Dj’s i altres artistes. Hi col·labora Discoteca Lou.

A partir de l’endemà, dissabte, seguirà un programa d’actes, molt centrat els caps de setmana i els festius, que es prolongarà tot l’agost i part de setembre. A finals de setembre, es reprendran les activitats, amb motiu de la diada de Sant Miquel, patró de Segur de Calafell. Entre altres, se celebrarà la Fira de Sant Miquel, a la plaça Mediterrani i l’avinguda Catalunya.

Programa: 

  • imatge de control 1per1