AGENDA
Fires i festes
De l'11 al 19 d'agost
2017
Segur de Calafell
  • Calafell

Festa Major de Segur de Calafell

Segur de Calafell celebra la seva Festa Major.

El pregó de Montse Civit obrirà divendres dia 11 els acts de la festa major de Segur de Calafell. Civit és conegudíssima al nucli de Segur, està vinculada a moltes de les seves entitats i des de fa algun temps és la presidenta de la Penya Blaugrana. L’acte del pregó serà a les 21.30 hores, a la plaça del Port.

Després del pregó, a les 22 hores, al Passeig Marítim cantonada amb el carrer Rin hi haurà l’encesa amb els Diablons Mite’ls de Calafell. I a les 22.30 hores, el Correfoc amb els Diables de Sant Boi i els Diables Guaite’ls de Calafell, que recorrerà el Passeig Marítim del carrer Besòs al carer Rin. Finalment, a les 23 hores, i de nou a la plaça del Port, tindrà lloc la festa Segur Summer Party, amb animació i disbauxa amb Leo, Yorki, Drag’s, Dj’s i altres artistes. Hi col·labora Discoteca Lou.

A partir de l’endemà, dissabte, seguirà un programa d’actes, molt centrat els caps de setmana i els festius, que es prolongarà tot l’agost i part de setembre. A finals de setembre, es reprendran les activitats, amb motiu de la diada de Sant Miquel, patró de Segur de Calafell. Entre altres, se celebrarà la Fira de Sant Miquel, a la plaça Mediterrani i l’avinguda Catalunya.

Programa: 

Et pot interessar

Camerata XXI
Dissabte 17 de febrer, 20:30h
El Vendrell
Festa Major de Sant Pau
Fins el 25 de gener,
Sant Pere de Ribes
Pastorets infantils del Vendrell
Dissabte 27 de gener, 20:30h
El Vendrell
Estem de Festa Major
Del 26 al 28 de gener
Cabanes
Divendres 26 de gener, 22:30h
El Vendrell
FM Verdú
Dies 27 i 28 de gener
Verdú
Festa Major del Lledó - La Pobla de Mafumet 2018
Del 20 de gener al 4 de febrer
La Pobla de Mafumet
Del 18 de novembre al 2 de març de 2018
El Vendrell