AGENDA
Entorn
2017
Dissabte 16 de setembre, 11h
  • Sant Sadurní d'Anoia
Juvé & Camps

La verema sobre rodes a Juvé & Camps

La verema del Cava

Un selecte grup de cellers elaboradors de Cava del Penedès s’ha agrupat per oferir una proposta única: activitats enoturístiques molt singulars en època de verema. Agustí Torelló Mata, Codorniu, Freixenet, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló i Vilarnau obriran les portes els caps de setmana de setembre per apropar les vinyes a tothom.

La verema sobre rodes 

Arriba la verema a Juvé & Camps. És el moment més esperat, l’hora de collir els fruits d’un any de dedicació i cura de les vinyes.

La recollida manual del raïm és una pràctica que es manté des dels inicis del celler. A les mans dels veremadors hi ha dipositada la tasca més delicada, ja que en depèn en gran part la qualitat del futur vi. Des de la cura de la vinya i la selecció del raïm fins al procés d’elaboració busquem l’equilibri necessari entre el millor de la tradició vitivinícola i els avenços de l’enologia. Però sempre mantenim l’esperit artesanal, l’orgull i la satisfacció de la feina honesta. Perquè volem que els nostres caves i vins ens expliquin la seva història al fil de la degustació.

Vols formar part d’aquesta història? Amb motiu de La Verema del Cava, farem un recorregut amb bicicleta elèctrica per les propietats de Juvé & Camps per conèixer de primera ma els diferents processos que garanteixen la màxima qualitat dels caves i vins. Al llarg del camí, gaudirem d’un bon esmorzar i farem un tast d’una selecció dels nostres elaborats. T’hi apuntes?

Preu: 30€ adult (bicicleta eléctrica) / 16€ nens (bicicleta convencional)
Inclou lloguer de la bicicleta, visita guiada i esmorzar amb degustació de vins i caves.
Nivell: Dificultat baixa

Reserves:  juveycamps@juveycamps.com o al tel. 93 891 10 00

Més informació i activitats de La Verema del Cava. 

Et pot interessar

La Passió d'Ulldecona 2018
Diumenge 4 de març, 16:30h
Ulldecona
FITA90
Del 27 d'octubre al 25 de febrer
Girona
Del 7 d'octubre al 28 de febrer
Santa Margarida i els Monjos
Sant Pere
Del 4 de desembre al 28 de febrer
Lleida
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 11 de juliol, 22:30h
Lleida
Espectacle 'Contes 1.0' - Teatre a la Fuga
Dissabte 17 de març, 18h
Amposta
Mindfullness
Diumenge 25 de febrer, 10h
Lleida
Un relat al descobert, Martí Gasull
Del 19 de desembre al 29 d'abril
Agramunt