Entorn
,
2017
Dies 6, 7 i 8 d'octubre
Casa nadiua de Pau Casals
El Vendrell

Portes obertes a la Casa Nadiua de Pau Casals (JEP)

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebraran a Catalunya, en aquesta edició 2017, els dies 6, 7 i 8 d'octubre. Enguany, el lema suggerit pel Consell d'Europa és 'Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats' per posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats.

Horari: 

Divendres de 10 a 14h i de 17 a 19h
Dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h
Diumenges d'11 a 14h

Sinopsi: 

La casa on va néixer Pau Casals es troba situada al carrer de Santa Anna, 4, al centre del Vendrell. L’edifici conserva l'ambient d'una casa de finals del segle XIX d'una família molt humil. És un edifici alt, estret i amb balcons, de dues plantes. 
El museu es va inaugurar el 29 de desembre de 1998. A la planta baixa es pot seguir tota la infantesa del músic relacionada amb la vila a través de fotografies i de dos instruments musicals molt significatius que marcaren l’inici de la carrera del Mestre: la Carbasseta i la gralla. Una escala arran de la porta estreta de l’entrada condueix als dos pisos que la família Casals ocupava.

Preu: 

Gratuït

Més informació: 

  • imatge de control 1per1