Arts
,
2017
Divendres 14 de juliol, 22h
plaça del Tívoli
El Vendrell

Projecció de la pel·lícula 'Casals, la força d’un silenci'

Amb la voluntat de donar a conèixer més en profunditat i d’una forma més propera la figura de Pau Casals com a home i com a músic, s’ha programat dins del Festival Internacional de Música Pau Casals del Vendrell, tres dies amb projeccions de films i enregistraments inèdits de Pau Casals a la Plaça Tívoli de Vendrell, d’accés gratuït per a tothom.

Divendres 14 tindrà lloc la pre-estrena de la tvmovie 'Casals, la força d’un silenci', un film de ficció inspirat en la vida de Casals a l’exili, des del final de la Guerra Civil fins al primer Festival de Prada de Conflent, el 1950. Produïda per Minoria Absoluta, TVC i Euskal Telebista, amb guió de Jordi Vallejo i Maria Jaén, direcció de Manel Huerga i protagonitzada per Joan Pera, Nao Albert, Carme Sansa i Marc Cartes.

El divendres a la Plaça Tívoli, hi seran presents, Francesc Escribano, productor executiu, l’actor Joan Pera i el director Manel Huerga.

Sinopsi: 

Un cop acabada la guerra, Casals té l’esperança que la victòria aliada suposarà també el fi de la dictadura franquista a Espanya. Però els desitjos de Casals no es compleixen i, en conseqüencia, El mestre decideix no tornar a tocar en públic mentre Franco continuï al poder i les potències occidentals no es determinin a forçar la seva caiguda.

Fitxa tècnica: 

Una tvmovie produida per Minoria Absoluta, TVC i Euskal Telebista amb guió de Jordi Vallejo i Maria Jaén, direcció de Manel Huerga i protagonitzada per Joan Pera, Nao Albet, Carme Sansa i Marc Cartes.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1