Fires i festes
,
2017
Diumenge 29 de gener, 11:15h
Plaça de Catalunya
Calafell

Tres Tombs a Calafell

Calafell celebra el diumenge 29 de gener la 68a festa dels Tres Tombs. El programa inclou una Fira Artesana i Gastronòmica, amb diverses activitats.

El nucli antic de Calafell celebrarà diumenge la festa dels Tres Tombs. Enguany, es consoliden els canvis organitzatius en la darrera edició, amb un concurs públic per adjudicar l’organització d’daquesta celebració, de referència a tot el Penedès, i que ha recaigut en el col·lectiu local Els Peterols, formada per persones de Calafell vinculades al món dels Tres Tombs.

L’edició d’enguany repeteix la principal novetat de 2016, una Fira Artesana i Gastronòmica, que inclourà demostracions d’oficis antics, carrussels ecològics, tallers creatius, una trobada de plaques de cava, degustació de calçots a la brasa i parades artesanes de formatges, embotits, confitures i altres productes de equalitat. Tampoc faltarà la venda de les tradicionals Coques de Sant Antoni, a les places de Catalunya, Mariano Solé i Cal Cubano i al carrer Marquès de Samà.

Aprofitant la celebració dels Tres Tombs, tothom podrà gaudir també de la possibilitat de visitar el Castell de la Santa Creu, un dels principals monuments locals i bé cultural d’interès nacional, que estarà obert de 10 a 14 hores.

PROGRAMA
9:00h | Al pavelló Joan Ortoll, Concentració de carruatges
9:30h | A l’envelat annex al pavelló, Esmorzar popular (4€)
11:00h | Missa a l’església de la Santa Creu
11:15h | Sortida dels carruatges des del pavelló Joan Ortoll
11:30h | A la plaça de Catalunya, Benedicció dels animals i carruatges
Tot seguit, Tres Tombs pel nucli antic

  • imatge de control 1per1