AGENDA
Fires i festes
2018
Del 14 al 16 de desembre
  • Cubelles
Nucli antic

10a Fira de Nadal de Cubelles

Desena edició de la Fira de Nadal de Cubelles al nucli antic de la vila. Enguany, la fira compta amb un cartell de luxe, realitzat per la famosa il·lustradora Pilarín Bayés, finalitzant així la trilogia de cartells que ha protagonitzat enguany amb motiu de la 'Petita Història de Cubelles'. Durant aquests tres dies els visitants trobaran diferents activitats, actuacions i espectacles: Pastorets, conta contes, animació itinerant, actuacions musicals, tallers infantils, cercavila, atraccions per la canalla i moltes sorpreses per a tota la família. En total més d'una 60 parades variades entre comerç local i firaires d’arreu decorades per a l’ocasió.

Enguany, a més a més, la Fira de Nadal incorpora dues novetats: Concert de Nadal el dissabte a la nit i la incorporació dels Safarejos Municipals a la Fira de Nadal.
 

Horari: 

Divendres 14 de 17h. a 21h | Dissabte 15 de 10h. a 23h | Diumenge 16 de 10h. a 22h.

Sinopsi: 

Durant tota la fira hi haurà: Tallers gratuïts infantils de manualitats a la plaça del Centre Social Joan Roig i Piera (CSIDE), a càrrec de l'Associació de Joves de Cubelles i Societat recreativa i cultural L'Aliança de Cubelles, on nenes i nens, però també tota la família, podran dibuixar i omplir les cartolines per abillar els arbres de nadal. Nadal Negre a càrrec de Cubelles Noir. Taller de cuina gratuït i pinta cares a càrrec de Kids & Us Cubelles (a la plaça del CSIDE). Exposició del Pessebre monumental elaborat pel Trobador al Centre Social Joan Roig i Piera. Photocall amb el Pare Noël a la plaça del CSIDE a càrrec de l'Associació de Joves de Cubelles i Societat Recreativa i Cultural L'Aliança de Cubelles. També es podran deixar les cartes dels nens/nenes adreçades al Pare Noël en una bústia situada al seu costat. Photocall de Nadal a la plaça del Castell (Espai Nadal). Caga Tió gegant itinerant, amb la col·laboració de l'Associació de Joves de Cubelles. Visites guiades al Castell de Cubelles a través d'ARC Gestió Cultural i a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel. Inflables i atraccions a tot el nucli antic a un preu assequible.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Ajuntament de Cubelles

Més informació: 

Et pot interessar

Dimarts 25 de juny, 20h
Vilafranca del Penedès
August Rosell
Del 4 de maig al 28 de juliol
Santa Margarida i els Monjos
Campanar Santa Maria
Dissabte 29 de juny, 20:30h
Vilafranca del Penedès
H2Oci
Del 25 de juny al 19 de juliol
Vilafranca del Penedès
45è Festival Internacional de Música de Cambrils, 2019
Del 25 de juliol al 11 d'agost
Cambrils
La presència del Prado
Del 13 de desembre al 13 d'octubre de 2019
Vilanova i la Geltrú