Activa't
,
2018
Dissabte 20 d'octubre, 17h
Plaça de la Vila
Vilanova i la Geltrú

11a Mostra d'entitats de Cooperació

La Mostra d'entitats de Cooperació, és un acte de carrer en que les Entitats i ONG de Cooperació donen a conèixer qui son i que fan. La temàtica d'aquest any serà el Dret humà a l'aigua. Serà el tret de sortida de la Campanya Som Aigua, amb la que es vol conscienciar sobre el paper de l'aigua al món, a casa nostra per no malbaratar i valorar l'aigua però també per donar a conèixer la situació que viuen altres persones a altres indrets del món on l'escassetat d'aigua genera greus crisis humanitàries.

Horari: 

De 17 a 21h

Programa: 

18:00h | 'Matito i la gota d'aigua', espectacle infantil de titelles i música en directe de sensibilització sobre el dret a l'aigua.

Preu: 

Accés gratuït

Fitxa tècnica: 

Enguany participen 15 entitats: Acció Solidària amb el Sàhara, Associació de Metges Peruans, Acnur, Casal Català Cuba Garraf, CCONG Ajuda al Desenvolupament, Creu Roja, Cooperacció, Fundació Educació Solidària E. Pia, Fundació Ramón Martí Bonet, Fundació Pau i Solidaritat, Garraf Coopera, Grup de Solidaritat Fem Pous, Mans Unides, Sindicalistes Solidaris, Oxfam Intermón.

Organitza: 

Regidoria de Participació, Cooperació i Gent Gran

  • imatge de control 1per1