Fires i festes
,
2018
Dissabte 26 de maig, 16:30h
Fragata de Sitges
Sitges

15a Festa per a una Societat Inclusiva

Amb l'objectiu de contribuir a sensibilitzar l'opinió pública a favor d'una escola, un mercat laboral i una societat per a tothom, el 26 de maig se celebrarà la 15a edició de la Festa per una Societat Inclusiva per a les persones amb discapacitat a la Comarca del Garraf.

L'actriu Anna Barrachina serà la padrina de la Festa, que se celebrarà a la Fragata de Sitges i començarà a dos quarts de cinc de la tarda amb una cercavila des del Cap de la Vila. La Festa acollirà actuacions musicals dalt de l'escenari, un espectacle de cloenda a càrrec de les colles castelleres, i tallers de tot tipus, espais de jocs, circuit de cadires de rodes, o circuit amb ulls embenats i bastons d'invidents, entre d'altres.

Sota el lema enguany "Construir en diversitat per viure en igualtat", la Festa l'organitzen la Coordinadora d'àmbit comarcal d'entitats, centres, ciutadans i ciutadanes de la Festa, i la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf.

La Coordinadora aglutina més de 190 entitats i centres educatius dels sis municipis de la comarca: les llars d'infants, totes les escoles i instituts públics de la comarca i la majoria dels centres privats concertats, les AMPAs, esplais i altres entitats (del món de l'educació, del lleure, de l'esport, etc.), moviments associatius, colles castelleres, empreses i serveis (d'inserció laboral en empresa ordinària i d'altres), a més de ciutadans i ciutadanes a títol individual. Compta amb el suport i col·laboració de diversos ajuntaments de la comarca, del Consell Comarcal, de la Diputació de Barcelona i de la Direcció d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.

L'èxit d'organització i d'assistència d'aquests 15 anys demostra que aquesta Festa s'ha consolidat com un esdeveniment col·lectiu en l'agenda anual de la vida pública de la nostra comarca, i a més, que és un instrument efectiu que contribueix a sensibilitzar l'opinió pública sobre els beneficis que aporta a tots i totes la inclusió social dels infants, joves i persones adultes amb discapacitat.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1