Música
,
2018
Dissabte 7 d'abril, 19h
Plaça Sant Joan
Vilafranca del Penedès

50a Cantada de Caramelles de Vilafranca

50a Cantada de Caramelles de Vilafranca. Els grups de cantaires, que poden ser de nois, de noies o mixtos podran oferir, fins a un màxim de 3 temes cadascun, un repertori lliure: caramelles i cançons tradicionals o versions adaptades de peces populars de la música actual.

Sinopsi: 

La cantada de caramelles a Vilafranca es va iniciar l'any 1968 i els grups participants, formats íntegrament per nois, es congregaven de manera espontània amb camions, tractors i remolcs per fer una cantada conjunta i més tard tombar pels carrers de la vila cantant davant els domicilis de persones del seu àmbit familiar i d'amistat. L'any 2014 i després d'uns anys en què la disminució de grups va posar en perill la celebració de la cantada, l'Ajuntament de Vilafranca en va assumir l'organització per celebrar-se, uns anys després, el dissabte posterior a Pasqua. Aquesta data coincideix amb les "Pasqüetes", la festa que se celebra la capvuitada de Pasqua de Resurrecció.

Més informació: 

Els grups o corals interessades a participar en la 50a Cantada de Caramelles de Vilafranca poden adreçar-se al Servei de Cultura de l'Ajuntament, a l'Escorxador (c. Escorxador, 21) de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 17 a 21h, per correu electrònic a l'adreça cultura@vilafranca.org, o bé per telèfon, trucant al 93 890 04 59 fins al divendres 23 de març.
El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca anima els antics grups de cantaries a participar d'aquesta tradicional celebració de 50è aniversari.

  • imatge de control 1per1