Entorn
,
2018
Diumenge 29 d'abril, 7:30h
La Ràpita
Santa Margarida i els Monjos

6a cursa i 8a caminada de muntanya Rebentaespardenyes

El Ball de Diables de La Rapita organitza la 6ª edició de la cursa de muntanya i la 8ª edició de la caminada de muntanya Rebentaespardenyes. Com cada any hi haurà dues modalitats tant en la cursa com en la caminada, i a més a més, enguany animem a la gent que vingui a fer la caminada en la modalitat de marxa nòrdica no competitiva.

Horari: 

Inici de les curses, 8:30h
Inici de les caminades, de 8:35h a 8:40h

Programa: 

​Com en els últims anys la cursa constarà de dos recorreguts:
- Cursa de muntanya llarga: de 22km i un desnivell +630m pels més atrevits.
- Cursa de muntanya curta: de 10,5km de més fàcil abast i amb menys desnivell, apta per a corredors que s'inicien.

I la caminada de muntanya que també compta amb dos circuits, un d’aproximadament de 16km, que passarà per alguns racons emblemàtics del Parc del Foix, i una altra d'uns 8km.

Preu: 

Curses de muntanya: 12,80€ (Descompte per a federats de 0,50€)
Caminada tant curta com llarga: 10€
Per als menors de 10 anys: 7€
 

Inscripcions: 

22 km
10,5 km
Caminada

El termini d'inscripcions finalitzarà el diumenge 22 d’abril (una setmana abans de l’acte). Hi ha un màxim de 350 participats per a les dues modalitats de cursa i les dues de caminada. També hi haurà inscripcions limitades el mateix dia, de 7:30h a 8:00h (a partir de les 8.00h no s’acceptaran més inscripcions).
Des de l'organització remarquen que les persones que s’inscriguin el mateix dia de l’acte poden quedar-se sense obsequi.
 

Fitxa tècnica: 

Hi haurà servei de dutxes per a qui ho demani, i que hi haurà diversos sortejos per a tots els participants com material d’esport, sopars en restaurants, i altres sorpreses, a part de l’esmorzar i els recordatoris per a tots els participants, entre ells la samarreta commemorativa de l’acte, a més a més d’un petit refrigeri i vermut final.

Organitza: 

Ball de Diables de La Ràpita

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1