Música
,
2018
Dissabte 13 de gener, 19h
L'Agrícol
Vilafranca del Penedès

Activitat 'A l'Agrícol parlem de música': Diego Civilotti sobre Pau Casals

Diego Civilotti parlarà sobre la figura de Pau Casals i l’activitat es complementa amb una visita guiada al Museu Pau Casals de Sant Salvador l’endemà diumenge.

Horari: 

19h

Sinopsi: 

El cicle compta amb cinc sessions repartides de gener a juny amb les col·laboracions de Ludovica Mosca, intèrpret de castanyoles i dansa barroca; Carmina Malagarriga que comentarà un dels concerts de l’Orquestra de Cambra del Penedès; Xavier Cassanyes amb l’audició comentada de les òperes Cavalleria Rusticana de P. Mascagni i I Pagliacci de R. Leoncavallo i Enrique Turpin que ens parlarà de què anar a escoltar al Vijazz. També hi ha prevista, prèvia inscripció, l’assistència al Teatre l’Atlàntida de Vic per assistir a la representació de les òperes comentades. L’assistència a les sessions és gratuïta i finalitzen amb una copa de cava per a tots els assistents.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Civilotti, segons es defineix ell mateix, és un filòsof i crític musical que treballa per posar l’estètica i la filosofia de l’art en diàleg amb les diferents disciplines. Recentment ha llegit la seva tesis doctoral sobre la figura del compositor vilafranquí Josep Soler i Sardà. És crític i redactor de la revista musical Platea Magazine i col·laborador a la revista digital Núvol.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1