AGENDA
Música
Dissabte 13 de gener, 19h
2018
L'Agrícol
  • Vilafranca del Penedès

Activitat 'A l'Agrícol parlem de música': Diego Civilotti sobre Pau Casals

Diego Civilotti parlarà sobre la figura de Pau Casals i l’activitat es complementa amb una visita guiada al Museu Pau Casals de Sant Salvador l’endemà diumenge.

Horari: 

19h

Sinopsi: 

El cicle compta amb cinc sessions repartides de gener a juny amb les col·laboracions de Ludovica Mosca, intèrpret de castanyoles i dansa barroca; Carmina Malagarriga que comentarà un dels concerts de l’Orquestra de Cambra del Penedès; Xavier Cassanyes amb l’audició comentada de les òperes Cavalleria Rusticana de P. Mascagni i I Pagliacci de R. Leoncavallo i Enrique Turpin que ens parlarà de què anar a escoltar al Vijazz. També hi ha prevista, prèvia inscripció, l’assistència al Teatre l’Atlàntida de Vic per assistir a la representació de les òperes comentades. L’assistència a les sessions és gratuïta i finalitzen amb una copa de cava per a tots els assistents.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Civilotti, segons es defineix ell mateix, és un filòsof i crític musical que treballa per posar l’estètica i la filosofia de l’art en diàleg amb les diferents disciplines. Recentment ha llegit la seva tesis doctoral sobre la figura del compositor vilafranquí Josep Soler i Sardà. És crític i redactor de la revista musical Platea Magazine i col·laborador a la revista digital Núvol.

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 28 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Dies 27 i 28 de gener
Font-rubí
Aula de cinema
Dimecres 31 de gener, 12h
Vilanova i la Geltrú
Taller de robòtica: 2ª ed. de 'Bee-bot'
Dimecres 24 de gener, 17:30h
Vilanova i la Geltrú
Les 'Comparses de nit' acaben amb Raggatunning
Divendres 2 de febrer, 00h
Vilanova i la Geltrú
Del 18 de novembre al 2 de març de 2018
El Vendrell
Diumenge 8 d'abril, 10:30h
Vilafranca del Penedès
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida