AGENDA
Música
2018
Dissabte 13 de gener, 19h
  • Vilafranca del Penedès
L'Agrícol

Activitat 'A l'Agrícol parlem de música': Diego Civilotti sobre Pau Casals

Diego Civilotti parlarà sobre la figura de Pau Casals i l’activitat es complementa amb una visita guiada al Museu Pau Casals de Sant Salvador l’endemà diumenge.

Horari: 

19h

Sinopsi: 

El cicle compta amb cinc sessions repartides de gener a juny amb les col·laboracions de Ludovica Mosca, intèrpret de castanyoles i dansa barroca; Carmina Malagarriga que comentarà un dels concerts de l’Orquestra de Cambra del Penedès; Xavier Cassanyes amb l’audició comentada de les òperes Cavalleria Rusticana de P. Mascagni i I Pagliacci de R. Leoncavallo i Enrique Turpin que ens parlarà de què anar a escoltar al Vijazz. També hi ha prevista, prèvia inscripció, l’assistència al Teatre l’Atlàntida de Vic per assistir a la representació de les òperes comentades. L’assistència a les sessions és gratuïta i finalitzen amb una copa de cava per a tots els assistents.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Civilotti, segons es defineix ell mateix, és un filòsof i crític musical que treballa per posar l’estètica i la filosofia de l’art en diàleg amb les diferents disciplines. Recentment ha llegit la seva tesis doctoral sobre la figura del compositor vilafranquí Josep Soler i Sardà. És crític i redactor de la revista musical Platea Magazine i col·laborador a la revista digital Núvol.

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 27 de maig, 19h
Vilafranca del Penedès
Any Pompeu Fabra, 150 anys del seu naixement
Dijous 31 de maig, 19h
Sant Pere de Ribes
Festa per a una Societat Inclusiva
Dissabte 26 de maig, 16:30h
Les noies de Mossbank Road
Diumenge 27 de maig, 19h
Vilafranca del Penedès
Exposició 'Conte va! Va de contes'
De l'11 de maig al 24 de juny
Vilanova i la Geltrú
Divendres 25 de maig, 21h
Vilanova i la Geltrú
De Marco Flamenco
Divendres 3 d'agost, 23h
Vilanova i la Geltrú
El Jardí de les Hespèrides
Dimecres 30 de maig, 19h
Vilanova i la Geltrú