Fires i festes
,
2018
Divendres 5 de gener, 12h
Pels carrers del poble
L'Arboç

Cavalcada de Reis a L'Arboç

A les 12 del migdia, els Pregoners Reials, acompanyats pels alumnes de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, anunciaran per tota la vila l’arribada de S.S.M.M. els Reis d’Orient.

El recorregut que faran els Pregoners Reials sortirà des del Poliesportiu Municipal i realitzarà el següent recorregut: Av. Generalitat de Catalunya, c/ Hortaleza, Av. Tarragona, Av. Sant Jordi, c/ de l’Hospital, Rambla Gener, c/ Muralla, c/ Abat Escarrè, c/ Major, i arribada a la Plaça de la Vila.

A les 18:30h els carrers de l’Arboç acolliran la Gran Cavalcada dels Reis d’Orient, amb el següent recorregut: Sortida des del Camp de Futbol Antic, Av. Jacint Verdaguer, c/ Rafael Casanovas, Rambla Gener, passeig Panxita, Via Augusta, Plaça de Catalunya, Av. Sant Jordi, c/ de l’Hospital, Rambla Gener, c/ Major, i arribada a la Plaça de la Vila.

A la seva arribada a la plaça de la Vila, els Reis d’Orient s’adreçaran al pessebre vivent de la plaça de l’Església a adorar l’Infant Jesús. Durant la tarda, l’Associació de Dones Arbocenques hi repartiran coca i xocolata per a tots els infants.

A continuació, el Reis d’Orient aniran al balcó de l’Ajuntament on s’adreçaran a tot el públic assistent en el tradicional discurs. Per acabar la jornada, la comitiva reial es dirigirà al local Arbosense per tal que tots els infants tinguin l’oportunitat de parlar amb ells i transmetre’ls els seus desitjos de cara a la màgica Nit de Reis.

  • imatge de control 1per1