Música
,
2018
Diumenge 27 de maig, 20h
Auditori Eduard Toldrà
Vilanova i la Geltrú

'Cicle Contrapunt, Percussió & Electrònica', amb Pau Montané

Nou concert en el marc del 'cicle Contrapunt. Música de proximitat', en el marc del programa de suport a la creació Singulart. Contrapunt és un cicle de música de petit format, interpretada per joves músics.

El cicle consta de dos concert que van ser dues propostes guanyadores del Premi Noves Creacions Musicals 2017. El segon concert serà el de Pau Montané, 'Percussió & Electrònica', ambobres de Javier Álvarez, Joao Pedro Oliveira, Christos Hatzis, Evan Chapman i Compagnie Kahlua.

'Percussió & Electrònica' és un concert variat pel que fa a instrumentació i estils musicals i que conté grans obres del repertori específic per aquest duet així com obres de nova creació.

És una proposta diferent i que rarament podem veure programada en sales de concert catalanes, però d’una enorme qualitat interpretativa i artística. Des de fa temps en Pau Montané treballa per poder apropar aquest repertori al públic general, així com per tenir l’oportunitat per explicar les seves característiques. Segur que aquesta serà una gran vetllada musical on també aprendrem molt.

Presentació i comentaris durant el concert a càrrec de Gilbert Bernadó.

Programa: 

Javier Álvarez: Temazcal (1984)
Joao Pedro Oliveira: Vox Sum Vitae (2011)
Christos Hatzis: Fertility Rites (1997)
Evan Chapman: Buttonwood (2016)
Compagnie Kahlua: Ceci n’est pas une valle (2012) 

Preu: 

10€

  • imatge de control 1per1