Espectacles
,
2018
Del 2 al 19 d'agost
Parc del Prat
Cubelles

Circ Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy arriba amb el seu nou espectacle a Cubelles: #THEMAGICFORMULA. Un impressionant Show completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

Horari: 

De dilluns a divendres a les 20:30h
Dissabtes i diumenges sessió doble a les 18h i a les 20:30h

Sinopsi: 

A #THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens. La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan benvolgut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

Preu: 

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ. Preu a partir de 10€, excepte el dijous, que compta amb preus reduïts per ser el dia de l'espectador.

Organitza: 

Circ Raluy Legacy

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1