AGENDA
Espectacles
2018
Del 2 al 19 d'agost
  • Cubelles
Parc del Prat

Circ Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy arriba amb el seu nou espectacle a Cubelles: #THEMAGICFORMULA. Un impressionant Show completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

Horari: 

De dilluns a divendres a les 20:30h
Dissabtes i diumenges sessió doble a les 18h i a les 20:30h

Sinopsi: 

A #THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens. La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan benvolgut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

Preu: 

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ. Preu a partir de 10€, excepte el dijous, que compta amb preus reduïts per ser el dia de l'espectador.

Organitza: 

Circ Raluy Legacy

Més informació: 

Et pot interessar

6è Circ Picat
Del 28 al 30 de juny
Alpicat
Dissabte 2 de febrer, 21h
Manresa
Rua Saltimbanqui - Espai Coll de l'Alba 2019
Dies 19 i 20 de gener
Tortosa
Espectacle de circ ‘El meu nom és Hor’ a càrrec de la Companyia Psirc,
Diumenge 24 de febrer, 19h
Alcover
R-Humans
Diumenge 27 de gener, 19h
Vilanova i la Geltrú
Espectacle Random - Joel Martí i Pablo Molina
Dissabte 13 d'abril, 21h
Figueres
23è Circ d'Hivern - Ateneu Popular 9 Barris Barcelona 2018
Del 22 de desembre al 20 de gener
Barcelona
Circ 'Afina Serafina'
Diumenge 10 de febrer, 12h
Balaguer