Música
,
2018
Divendres 17 d'agost, 23h
La Daurada
Vilanova i la Geltrú

Concert 'Bebe'

Després de gairebé quatre anys de silenci, Bebe tornava a l’estudi per gravar les seves noves composicions de la mà de Carlos Jean, el productor dels seus dos primers àlbums. El
resultat era Canvi de pell, un retrobament amb la millor Bebe, creativa i íntima, sensual i sincera. Quatre anys de vivències, ordenant la seva vida, escrivint i component, per oferir-nos la millor col·lecció de cançons imaginables. Bebe és reinventava en el seu quart àlbum recuperant l’essència del que un dia li va valer ser tota una revelació de la música popular. Era l’any 2004 quan va aparèixer Beu cantant amb valentia: 'Malo, malo, malo eres; no se hace daño a quien se quiere. Tonto, tonto, tonto eres; no te pienses mejor que las mujeres'. Una cançó contra la violència masclista i el maltractament que, de la nit al dia, es va convertir en un èxit popular de dimensions descomunals.

Era el primer single del seu àlbum de debut, Pafuera telarañas. Apareixia una artista singular, diferent, natural, capaç d’arribar a la gent saltant per sobre de les lleis del màrqueting. Independent, donant sempre més importància a la persona que a l’artista i a l’èxit.

I des de llavors, fa més d’una dècada, segueix transmetent-nos-ho de la millor de les maneres possible: en viu i en directe. El divendres 17 d’agost, a partir de les 23h, tindrem una oportunitat única de retrobar-nos amb la seva música en una nit d’estiu al costat del mar, a la sala de concerts La Daurada, de Vilanova i la Geltrú, a la Costa de Barcelona.

Preu: 

22€ | Entrades

Més informació: 

  • imatge de control 1per1