Música
,
2018
Dissabte 20 d'octubre, 20:30h
Auditori Eduard Toldrà
Vilanova i la Geltrú

Concert d'Edward Estlin & Pares

Doble sessió de concert presentant els seus darrers discs. El concert s'emmarca en el programa de suport a la creació Singulart, dedicat a projectes de joves professionals de l'escena.

Preu: 

10€ anticipada i 12€ a taquilla

Fitxa tècnica: 

Els vilanovins Pares presenten, el seu segon disc titulat 'Ja no ho volem tot' (autoeditat, 2018). El videoclip del seu single 'Sou uns fills de la gran P.U.T.A'. és una crítica ferotge a la gestió que la Unió Europea està realitzant en la denominada crisi dels refugiats. El grup Pares està format per exmembres dels grups Suïte Momo, Los Rotos i The Bongo Experiènce, i liderats per David Espinola, compositor multiinstrumentista i conegut per haver acompanyat al cantautor satíric Pere Tàpias en la darrera part de la seva carrera. Amb el seu segon disc, Pares consolida un projecte de composició molt personal. Delicats i crus al mateix temps, Pares continua progressant amb una formació que es va completar amb la incorporació del guitarrista i cantant Marc Grau.

Edward Estlin és un grup independent de música folk creat a principis de 2015. El grup va néixer amb la idea de posar música a les poesies del poeta americà Edward Estlin Cummings, el qual dóna nom a la banda. Aquesta unió entre poesia i música és intensa i passional, i amb ella el grup ja ha recorregut més de 50 escenaris, destacant la gira europea realitzada l'estiu de 2015. Després de la publicació de 3 EP i d'haver guanyat el premi "Intro" del 2016, vénen a presentar a l'Auditori Eduard Toldrà el seu primer àlbum titulat 'Colours Come and Go'.

Organitza: 

Regidoria de Cultura, Convivència i Equitat

Més informació: 

  • imatge de control 1per1