Música
,
2018
Dies 22 i 23 de desembre
Auditori Eduard Toldrà
Vilanova i la Geltrú

Concert del Cor Isquione i l'Orquestra Barroca Vespres d'Arnadí

Amb aquest concert que ofereixen el Cor Isquione, volen celebrar que fa 25 anys que canten junts i que durant aquest temps han anat construint un petit projecte musical amb vocació de ser d’àmbit comarcal en el qual ja han participat més d’un centenar de persones. Algunes hi son des del primer dia i d’altres s’hi han anat incorporant o hi han estat només de passada. Totes, junt amb el seu inseparable company de viatge el Cor Bitxac de St. Pere de Ribes, han contribuït a fer-lo possible amb la seva dedicació, esforç i compromís.

El cor Isquione, com gairebé tots els cors, és el fruit de la trobada casual de persones atretes pel gust de la música i del cant. Persones que procedeixen de sensibilitats diverses, de mons professionals i personals també molt diferents i que aporten al conjunt una riquesa humana enorme. Més enllà de les partitures i les hores d’assaig, en aquests 25 anys han compartit discretament tot allò que forma part de les seves vides privades i que contribueix a crear lligams difícils de desfer. Això també el fa especialment valuós i interessant.

Vespres d’Arnadí és un dels regals més preuats del seu aniversari. Per segona vegada tenen l’oportunitat de gaudir treballant amb aquesta formació de reconeguda trajectòria en el camp de la interpretació de la música antiga.

Horari: 

Dissabte 22 de desembre: 20:30h
Diumenge 23 de desembre: 19:00h

Preu: 

17€ taquilla | 15€ anticipada
Venda d'entrades online, dissabte i diumenge

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1