Activa't
,
2018
Dissabte 17 de febrer, 10:30h
Centre Cultural Miramar
Sitges

Congrés Participatiu 'Catalunya i Futur'

Debat sobre la cultura catalana al segle XXI. Aquesta iniciativa està inclosa en el marc del cicle de debats itinerants del Congrés Participatiu Catalunya i Futur.
La presentació anirà a càrrec d'Esteve León, membre del comitè científic del congrés i tindrà com a ponents Ferran Mascarell, exconseller de Cultura; Gemma Sendra,vicepresidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, i Vinyet Panyella, directora gerent del Consorci del Patrimoni de Sitges.
En l'acte hi assistiran els següents convidats experts: Pere Izquierdo, arqueòleg i coordinador del Museus de Sitges; Núria Sempere, directora del Centre de les Arts de L'Hospitalet de Llobregat; Eduard Miralles, assessor del Diputat de Cultura Diputació de Barcelona; Xavier Cubeles, responsable de l’àrea d’economia del Laboratori de Cultura i Turisme de la Fundació Barcelona Media – Centre d’Innovació Barcelona; Jordi Pardo, director de la Fundació Pau Casals; Lluís Noguera, director del Cosmocaixa; Antoni Laporte, Director d'Artimetria i Joan Ramon Gordo, director d'edicions de l'Ens de l'Associanisme Cultural Català.
Després de les intervencions dels ponents i dels convidats s’obrirà un debat moderat pel professor i exregidor d’Ensenyament, Eduard Carrillo. La cloenda de l’acte anirà a càrrec de la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau.

Preu: 

gratuït

Organitza: 

Plataforma Exigents.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i Museus de Sitges

  • imatge de control 1per1