Fires i festes
,
2018
Dissabte 12 de maig
Plaça de les Neus, rambla Principal, carrer de Sant Pere, Teatre Principal, Círcol Catòlic
Vilanova i la Geltrú

'Conte va! Va de contes'

Tallers, activitats d'il·lustració per a infants dirigides per il·lustradors professionals, una gimcana, espai de signatures per a autors i il·lustradors, exposició col·lectiva i moltes altres propostes es desenvolupen simultàniament. La 6ª edició de la fira 'Conte va! Va de contes' oferirà un ampli programa d'actes per a un públic familiar.

Els espectacles infantils i familiars s'ofereixen a la tarda: al Círcol Catòlic 'Draps' a càrrec de La Guilla Teatre. Al Teatre Principal, 'Endrapasomnis' a càrrec de Teatre al detall, i música en directe de La Tresca i la verdesca. A l'atri de l'església de Sant Antoni es podrà veure 'Sons de mar', a càrrec de La Botzina, en sessions continuades de 15 minuts. I al carrer de Sant Pere, a l'espai de les biblioteques, hi haurà a llarg de tot el dia el 'Carro dels Contes', amb Diana Kerbelis i sessions continuades de contes de 20 minuts.

Dins de la marató s'inclouen dos espectacles de fusió de narració i música amb la col·laboració de l'Escola de música: pel matí 'Syriëlle' de la mà de l'actriu Susanna Garcia-Prieto i la banda infantil. Per la tarda, el conte de la Fira, «Satironets» de la mà de l'actriu Montse Panero i la banda Mestre Montserrat.

Un tret a destacar aquest any és el pas endavant que es fa des de la Fira per donar accés als col·lectius de persones amb discapacitat, oferint una Fira accessible a nens i nenes sords o que utilitzin la llengua de signes per comunicar-se, amb totes les activitats que es realitzen a l'escenari central de la plaça de les Neus interpretades en llengua de signes catalana. A la zona de la biblioteca es trobaran contes adaptats a diferents necessitats lectores: lectura fàcil, pictogrames, Braille, llengua de signes i lletra gran, i un espai per escoltar àudiocontes.

Durant tot el dia, i per qui vulgui col·laborar amb el finançament de la Fira, hi haurà una paradeta de marxandatge a la Plaça de les Neus.

Organitza: 

Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra García

Col·labora: 

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Escola Conservatori Mestre Montserrat i biblioteques municipals.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1