Activa't
,
2018
Dissabte 26 de maig, 10h
Moja i Sant Pere Molanta
Olèrdola

Curs de lectures en veu alta amb Rosa Cadafalch

El Festival EVA ofereix, un any més, cursos de formació vinculats a la narració oral, a les lectures en veu alta, els dies previs al festival penedesenc. Enguany les dues sessions tindran lloc el dissabte 26 de maig en horari de matí o tarda. Serà un curs de 4 hores (de 10h a 14 o de 16:30 a 20:30h) amb l'actriu Rosa Cadafalch, al matí al Centre Cívic La Xarxa de Moja i a la tarda a Sant Pere Molanta. 

Horari: 

De 10 a 14h o de 16:30 a 20:30h

Sinopsi: 

Al curs es treballarà aquell instrument que duem sempre a sobre i que fem anar tot el dia amunt i avall: la veu. I, evidentment, vincular-la a allò que llegim. L'impuls de les lectures en veu alta és un dels pals de paller del Festival EVA i del volutariat lector EVA354 que durant tot l'any duu a terme sessions de lectura en veu alta en residències, escoles, hospitals, col·lectius socials, etc. Hi poden formar part persones de totes les edats amb ganes de compartir estones de lectura i narració oral. El curs es dirigeix a joves, a partir dels 14 anys, i persones adultes.

El Festival EVA tindrà lloc enguany del 8 al 17 de juny en disset municipis del Penedès, i del 29 de juny a l'1 de juliol a Pradell de la Teixeta (Priorat). Ja en podeu consultar la programació completa a la web del festival, enveualta.com.

Preu: 

El preu de la formació és de 15€ amb descompte per als Amics de la Cisterna (12€) i els socis del club Tr3sC (8€) que caldrà s'acreditin amb el carnet 2018.

Inscripcions: 

Les inscripcions ja es poden fer a través del correu electrònic lectures@enveualta.com i el telèfon 650 473 639

Organitza: 

Festival En Veu Alta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1