Menjar i beure
,
2018
Durant tot el mes de febrer
En diferents locals de restauració
Cubelles i Cunit

'El mes del xató' al Penedès marítim

Arriba la tercera edició de la campanya de promoció gatronòmica que es realitzarà entre l'1 al 28 de febrer de 2018. Enguany s'ha arribat gairebé a la vintena de restaurants. Concretament hi ha 13 de Cubelles i 5 de Cunit, que presenten les ofertes gastronòmiques per a donar a conèixer un plat genuïnament propi de la zona: el Xató.
Els diversos restaurants participants a la campanya han elaborat un menú a preus assequibles, que oscil·len en general al voltant dels 15€ (entre 14-20€), on el protagonisme indiscutible és el Xató.
En aquesta tercera edició, hi ha dues novetats destacables. Per una banda, la col·laboració de NODE Garraf - Agència de Desenvolupament  i del projecte Xarxa Productes de la Terra, una proposta impulsada per donar suport a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a produir i transformar productes alimentaris lligats al territori amb criteris de qualitat i proximitat. Per l'altra banda, enguany tots els participants a la campanya per a cada menú que degustin, rebran una entrada gratuïta per a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel vàlida durant tot el mes de febrer.
La campanya inicialment distribuirà 2.000 llibrets del Mes del Xató al Penedès Marítim, que recull tota la informació dels establiments que participant a la campanya de promoció i els menús que ofereixen. Els restaurants d''El mes del xató' al Penedès Marítim són:

A Cubelles:
El Peixet, Passeig Marítim, 18
La Salseta, Carrer Major, 8
El RAcó d'en Pinilla, Carrer de la Creu, 4
L'Armengol, Carrer Àngel Guimerà, 6-8
La Font, Carrer Sant Antoni, 4
Hostal del Foix, Avinguda Catalunya, 14-16
El Gourmet de la Leña, Carrer Victor Balaguer, 16
TMC, The Mar Cristina, Passeig de la Mar Mediterrània, 2, local 9.
Kbe Kbo, Passeig de la Mar Mediterrània, 2, local 4.
La Flamita, Passeig de la Marina, 15.
La Llar d'en Katxi, Passeig de la Marina, 27.
Cal Tala, Passeig de la Marina, 31-32
Fermin's, Passeig de la Marina, 54

A Cunit:
Ronsito Gastrobar Cocteleria, Passeig Marítim, 7
Bar Travesas Casa Carmiña de CAstañeira, Passeig Marítim, 5
Rodaví en Masia Can Nicolau, Avinguda Can Nicolau, 47
El Asador de Cunit, Avinguda Barcelona, 147
Braseria Sa Cova, Avinguda Barcelona 48-54

Concurs:
Com a les dues anteriors edicions, aquesta campanya de promoció de la gastronomia local de Cubelles i Cunit té com incentiu el sorteig de 18 sopars/dinars per a dues persones entre els seus participants. Per a participar als sorteig cal anar a un miním de dos restaurants diferents participants a la campanya. Per acreditar aquesta assistència, s’haurà d’omplir una papereta de participació i valoració del Mes del Xató (les caselles amb els segells dels 2 restaurants) i es podrà lliurar a les oficines de Turisme de Cubelles o Turisme de Cunit o bé als restaurants participants.
El sorteig dels sopars/dinars es realitzarà durant la primera quinzena del mes de març. Els afortunats els podran gaudir fins el 31 de maig de 2018.

Organitza: 

Regidories de Turisme, Comerç i Fires de Cubelles i de Turisme de Cunit

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1