Família
,
2018
Diumenge 27 de maig, 12h
La Sala
Vilanova i la Geltrú

Els contes i la música a 'Conte va! Va de contes'

L’exposició vinculada a la Fira Conte va! Va de Contes s’ha convertit en una cita de referència de la il·lustració contemporània al nostre país.

Com cada any, la selecció dels participants a la mostra ve donada pels il·lustradors que van exposar l’any anterior, creant així una riquíssima xarxa de creadors.

Enguany, tant l’exposició com la fira tenen com a fil conductor els contes i la música.

L’exposició s’emmarca dins la sisena edició de la Fira Conte va! Va de contes dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú el dissabte 12 de maig. La programació inclou diferents activitats de foment de la lectura que es realitzaran durant tot el dia a diferents espais de la ciutat.

Racó infantil en el marc de l’exposició Conte va! Va de contes
Espai dedicat als nens i nenes , on podran dibuixar i pintar en un mural a la paret. A més a més també hi haurà un espai de lectura amb algunes dels contes  dels il·lustradors que participen a l’exposició.

Programa: 

Divendres 11 de maig
20h |
Inauguració de l'exposició

Divendres 18 de maig
20h |
Concert de flautes de bec, arpa,  violoncel i fagot  càrrec dels alumnes de l’Escola Conservatori de música Mestre Montserrat.

Concert basat en la pel·lícula 'The princess bride' (1987) de Rob Reiner, creat en motiu del centre d’interès 2017-18 de l’ECMM 'La música i els contes' i el 'Conte va! Va de contes'. Música de Mark Knopfler, Thomas Morley, Adam Young, Bernard Hermann, Eloi Fuguet i d’anònims. Arranjaments d’Eloi Fuguet. Textos: Elena López i Joan Manuel Chouciño.

Preparació i coordinació: Eloi Fuguet i Joan Manuel Chouciño

Direcció: Eloi Fuguet

Activitat gratuïta.

Diumenge 27 de maig
12h |
Els contes i la música. Activitat familiar (nens i nenes de 6 a 12 anys). Places limitades. Cal reserva prèvia. Activitat gratuïta.

Organitza: 

Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1