Menjar i beure
,
2018
Fins el 8 de juliol
Restaurants Menja't Vilanova
Vilanova i la Geltrú

És temps d'all cremat

L'Associació de restauradors Menja't Vilanova aposta, com ja ve sent tradicional, per potenciar un dels plats insígnia propis de la ciutat com és l'All Cremat. La campanya "Arriba l'estiu, és temps d'All Cremat!" ja s0ha iniciat i es ès perllongarà fins el 8 de juliol. Els onze restaurants que formen l'associació Menja't Vilanova ofereixen l'All Cremat elaborat amb diferents peixos de la seva carta. Aquesta varietat d'establiments possibilita diferents formes de tastar l'All Cremat, ja sigui en menús, tapes o racions. La tècnica de l'All Cremat el fa compatible amb rap, amb turbot, amb verat i fins i tot hi ha qui s'atreveix a fer una “sarsuela” a l'All cremat.

El president de Menja't Vilanova, Carlos Alcover, ha dir que “l'All cremat és un plat molt tradicional i molt vilanoví, que dona joc a crear varietats i tastar-lo amb diferents peixos". A més, Alcover referma que "des de Menja't Vilanova sempre estarem al costat dels plats més tradicionals de la cuina marinera vilanovina, que és un dels grans tresors que tenim a la ciutat". En aquest sentit, Menja't Vilanova col·labora amb les festes de Sant Pere i amb la Confraria de Pescadors per donar la rellevància que es mereix el Concurs d'All Cremat. Aquest any, la cita és a la tarda del 24 de juny, davant el Pòsit.

Restaurants Menja't Vilanova:
- Genito Ibèrics i Vins
- Ceferino
- La Cucanya
- Pizzeria il Forno
- Càtering Caserco
- Genil
- El Dinou
- El Local
- Mas Roquer
- La Pepa Jaleo

Organitza: 

Menja't Vilanova

Col·labora: 

La campanya de l'All Cremat de Menja't Vilanova té el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Gremi d'Hostaleria, l'Estació Nàutica de Vilanova i Cuina Catalana.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1