AGENDA
Arts
Horitzons-Diàleg
2018
Del 19 d'octubre al 6 de gener
  • El Vendrell
Museu Deu

Exposició 'Horitzons-Diàleg'

L’exposició 'Horitzons - Diàleg', és un conjunt d’obres del col·lectiu GROP.

GROP és una associació d’artistes de Torredembarra que va nèixer l’any 1999 per tal de promoure i difondre l’art contemporani a través de diferents expressions artístiques i activitats diverses com ara exposicions, performances, intercanvis, tallers... Centren la seva tasca en projectes expositius pensats especialment pels diferents espais, amb un treball que va més enllà del treball individual cercant una resposta en l’àmbit social. GROP experimenta amb la creació particular i col·lectiva en l’àmbit de la pintura, les instal·lacions fotogràfiques, l’obra gràfica, vídeos, escultura, ceràmica i joia artesana, entre d’altres.

El col·lectiu presenta al Museu Deu obres de la mostra 'Horitzons' i el nou treball inspirat en les peces que s'exposen al Museu Deu. En aquesta ocasió, la sala d'exposicions temporals del Museu Deu, acull tècniques i estils diversos, matèries i llenguatges diferents, creacions de múltiples lectures de la mà de Fabio Guzmán, Paquita Esteban, Antonio Boira, Sibil·la Strodthoff, Cristina Riambau, Charo Costa, Jordi Morera i bruix.net (Pere Bruix).

Així, els paisatges de Miquel Villà o les figures mexicanes de Josep Cañas han inspirat obres fetes amb la tècnica artística del collage, detalls de les talles de fusta de la Sala de les Catifes són plasmades ara en olis sobre tela o en peces de ceràmica esmaltada, els teixits de les catifes del Museu Deu es podran contemplar en obres de paper o en peces utilitzant la tècnica d'estergit... tot un diàleg entre les obres del Museu Deu i la visió d'artistes contemporanis.

Inauguració: 

Divendres 19 d'octubre: 20h
Comptarà amb la presència dels artistes que realitzaran una performance creant un diàleg entre la paraula, la música i l'obra d'art.

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició 'L'Esmalt'
Del 13 d'abril a l'1 de juny
Salou
Tragèdia al call
Diumenge 5 de maig, 10:30h
Tàrrega
Khâlid
Divendres 26 d'abril, 20:30h
El Vendrell
Del 15 al 30 d'abril
Girona
Cor Isquione
Del 5 al 28 d'abril
Vilanova i la Geltrú
Exposició 'Els colors d’en Pere' de Pere Rebull Kvasnitskaya
Del 2 al 30 d'abril
Cambrils
Exposició 'Gent gran. Font de saviesa'
Del 28 de març al 20 d'abril
Reus