AGENDA
Arts
Horitzons-Diàleg
2018
Del 19 d'octubre al 6 de gener
  • El Vendrell
Museu Deu

Exposició 'Horitzons-Diàleg'

L’exposició 'Horitzons - Diàleg', és un conjunt d’obres del col·lectiu GROP.

GROP és una associació d’artistes de Torredembarra que va nèixer l’any 1999 per tal de promoure i difondre l’art contemporani a través de diferents expressions artístiques i activitats diverses com ara exposicions, performances, intercanvis, tallers... Centren la seva tasca en projectes expositius pensats especialment pels diferents espais, amb un treball que va més enllà del treball individual cercant una resposta en l’àmbit social. GROP experimenta amb la creació particular i col·lectiva en l’àmbit de la pintura, les instal·lacions fotogràfiques, l’obra gràfica, vídeos, escultura, ceràmica i joia artesana, entre d’altres.

El col·lectiu presenta al Museu Deu obres de la mostra 'Horitzons' i el nou treball inspirat en les peces que s'exposen al Museu Deu. En aquesta ocasió, la sala d'exposicions temporals del Museu Deu, acull tècniques i estils diversos, matèries i llenguatges diferents, creacions de múltiples lectures de la mà de Fabio Guzmán, Paquita Esteban, Antonio Boira, Sibil·la Strodthoff, Cristina Riambau, Charo Costa, Jordi Morera i bruix.net (Pere Bruix).

Així, els paisatges de Miquel Villà o les figures mexicanes de Josep Cañas han inspirat obres fetes amb la tècnica artística del collage, detalls de les talles de fusta de la Sala de les Catifes són plasmades ara en olis sobre tela o en peces de ceràmica esmaltada, els teixits de les catifes del Museu Deu es podran contemplar en obres de paper o en peces utilitzant la tècnica d'estergit... tot un diàleg entre les obres del Museu Deu i la visió d'artistes contemporanis.

Inauguració: 

Divendres 19 d'octubre: 20h
Comptarà amb la presència dels artistes que realitzaran una performance creant un diàleg entre la paraula, la música i l'obra d'art.

Més informació: 

Et pot interessar

Del 7 de desembre al 5 de gener
El Vendrell
Exposició 'Portades de Tintín'
Del 26 de novembre al 21 de desembre
Tarragona
Exposició de pintures de Pedro M. Calavia
Del 10 al 31 de desembre
Tarragona
Exposició ‘La Política Retratada’, humor gràfic
Del 28 de novembre al 24 de febrer
Girona
Exposició ‘Experiències matemàtiques’
Del 27 de novembre al 29 de gener
Girona
Casapellllum
Del 27 d'octubre al 14 de gener
Girona
Exposició ‘Vincles, Persones, Llocs’ dels 'de temporada' als Pallaresos
Del 15 de desembre al 15 de gener
Els Pallaresos
Guinovart a cavallers
De l'11 de desembre al 27 de gener
Lleida