Menjar i beure
,
2018
Dissabte 30 de juny, 19h
Plaça de la vila
Vilanova i la Geltrú

FEst-t'hiu, Festival d'estiu de cervesa artesana de barril

Festival de petit format i a l'aire lliure, en el que hi participaran deu productors i productores. Enguany les cerveseries convidades són Ales Agullons, de Mediona; Baias Garagardotegia, d'Oiardo; Barbas Beer Project, de Valladolid; Birres Ribbes, de Sant Pere de Ribes; Edge Brewing, de Barcelona; Holz, de l'Hospitalet de Llobregat; La Font del Diable, de Vilanova i la Geltrú; La Vella Caravana, de Menàrguens; Les Clandestines, de Montferri; i Populus, de Caspe.
 
Des de les set de la tarda fins les dues de la matinada es podran degustar més de quaranta varietats de cervesa artesana, totes elles de barril, que es podran acompanyar del menjar ofert per les quatre parades presents a la fira. A més, es realitzaran dos tastos guiats, a les 20 i a les 21 h on, amb l'acompanyament d'un expert en cervesa artesana, es podran tastar cinc cerveses diferents a un preu de cinc euros. Per aquestes activitats es pot fer la inscripció el mateix dia al punt d'informació del Fes-t'hiu. L'accés a la fira serà lliure i gratuït però, com en les anteriors edicions, per consumir la cervesa caldrà comprar el got de la fira, que s'ha dissenyat especialment per a l'ocasió, i que tindrà un cost de dos euros.

Com l'any passat, durant la fira també hi haurà un punt d'informació del festival de música vilanoví Nowa Reggae que es celebra el 6 i 7 de Juliol. L'objectiu del Fes-t'hiu és promocionar la cultura de la cervesa artesana i acostar els cervesers als consumidors.

Organitza: 

Singlot

Més informació: 

#FesthiuVNG2018

Festival d'Estiu

  • imatge de control 1per1