Música
,
2018
Divendres 16 de març, 20h
Centre Agrícola de Sant Pau d'Ordal
Subirats

Festival Barnasants: concert de Rusó Sala

El passat mes de gener es va presentar a Sant Llorenç d’Hortons el programa del Barnasants Penedès 2018, que un any més se celebra de forma conjunta als municipis de Subirats, Sant Llorenç i Gelida. Per tercer any consecutiu Subirats acollirà un dels concerts de la programació del Barnasants Penedès, concretament el que la cantautora Rusó Sala oferirà el proper 16 de març, a les 20 h, al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal. Rusó Sala farà un recorregut per la seva discografia. La mediterrània feta cançó es l’aprofundiment musical que l’empordanesa defensa en un recital especial per al festival BarnaSants.

Sinopsi: 

La cantautora rosinca treballa en el seu quart disc amb el percussionista Aleix Tobias i la multiinstrumentista Miriam Encinas Laffitte. Enmig del procés creatiu farà una parada per fer balanç de la seva discografia amb la cançó d’autor: Ciutat Imaginaria (autoeditat, 2009), Mar Endins (Blue Moon, 2013) i Fil de coure (Microscopi, 2015). 

Preu: 

Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a la pagina web de Barnasantstickets.cat o a les oficines de l’Ajuntament per un preu de 8€. Aquell mateix dia també es podran adquirir a taquilla per un preu de 10€.

Organitza: 

Barnasants

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1