Fires i festes
,
2018
Del 5 al 9 de setembre
Carrer Monturiol
Calafell

Festival High Rock-a-billy

El Festival High Rock-a-billy torna a Calafell un any més, en la seva divuitena edició, del 5 al 9 de setembre. Calafell tornarà a gaudir d’un esdeveniment musical de nivell internacional, considerat el millor d’Europa dels dedicats al popular gènere nord-americà dels 50, i que atreu milers de visitants.

Sinopsi: 

Bandes emblemàtiques provinents dels EUA, Anglaterra o Alemanya, així com dj’s, com Johnny Jean & The Hummdingers, Kick’Em Jenny & The Untameds o The Blue Ribbon Four, entre altres, amenitzaran les nits al pavelló Joan Ortoll i a la sorra de la platja (al costat de l’hotel 4R Miramar). També hi haurà dos concerts gratuïts i oberts al públic: la Pre Party, al carrer Monturiol, el 5 de setembre al vespre, amb grups en directe; i l’After Party, també al carrer Monturiol, el 9 de setembre, en aquest cas, amb dj’s.

Un altre atractiu del festival és el tradicional mercat de col·leccionistes de vinils i el mercat de vestuari i complements d’estètica rockabilly, així com la possibilitat de veure molts vehicles americans dels anys 50.

Organitza: 

High Rocak-a-billy

Col·labora: 

Ajuntament de Calafell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1