Menjar i beure
,
2018
Del 19 al 31 de maig
En diferents espais
Vilanova i la Geltrú

Fira 'Temps de vi', actes previs

Temps de Vi arriba a aquesta setena edició consolidada com a punt de trobada imprescindible per al públic professional i pels amants del món del vi, i apostant no només per la cultura del vi, sinó per la seva indiscutible vinculació amb la gastronomia i la cultura en general.

A l’edició d’enguany es mantenen els elements diferencials de la fira com ara els tastos i maridatges a diferents restaurants i espais culturals del poble, així com els concerts de música en viu, amb un cartell que enguany comptarà amb més de 12 grups de música, i els imprescindibles tastos en vaixell, l’element diferenciador d’aquesta fira vora al mar.

Com en edicions anteriors, també enguany se celebraran diferents actes previs a la fira per anar obrint boca de cara al juny.

Programa: 

Dissabte 19 de maig
19h | Xalet del Nin
ACtuació dels Castellers de Vilafranca i presentació de vins de la DO Penedès

Dijous 24 de maig
20h | Restaurant 1918 Cuina de Mar
Maridatge de vins de Can Ràfols dels Caus amb la cuina del restaurant 1918 Cuina de Mar, un dels primers tastos-maridatges que se celebraran al llarg d’aquesta edició als restaurants de la ciutat.

Divendres 25 de maig
20:30h | Biblioteca Armand Cardona
Tast de vins i caves a la Biblioteca.

Dijous 31 de maig
19:30h | Museu Víctor Balaguer
Projecció del curt 'Bohèmia' i tast de vins de la DO Catalunya als jardins del Museu.

A partir del 22 de maig es donaran a conèixer el gruix d'activitats de la fira, que enguany es celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny a l'Espai Far, en el mateix format After Work, a partir de les 19h, amb actuacions musicals i serveis culinaris per maridar amb els tasts.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1