Arts
,
2018
Divendres 5 d'octubre, 20h
Museu Deu
El Vendrell

Inauguració de l'exposició 'Musa / Música'

'Musa / Música' és un conjunt d’imatges realitzades pel fotògraf Linus Urpí de la model Clàudia Cascante en diferents espais de tres museus vendrellencs: Museu Deu, Museu Pau Casals i Museu Apel·les Fenosa. La sala de les catifes del Museu Deu, les escales del jardí de Vil·la Casals, les finestres del Museu Fenosa, entre d’altres espais museístics... han estat l’escenari on Clàudia Cascante ha posat per copsar la mirada del fotògraf. 

Inauguració: 

Divendres 5 d'octubre, 20h

L’acte inaugural al Museu Deu comptarà amb la presència de Clàudia Cascante que farà una performance juntament amb el compositor, músic, actor i mestre Enric Rovira. També es presentarà el catàleg realitzat per l'Associació Références a partir de l'exposició de fotografies. 

Sinopsi: 

L’exposició neix a partir de la idea original de l'escultor Philippe Lavaill on la model i el fotògraf treballen a partir de l'escultura i de la música. Va ser presentada per primera vegada a la Mediateca Pompeu, l’agost del 2017, dins del marc de la Trobada literaria i musical de les dues Catalunyes que cada any té lloc dins del Festival Pau Casals a Prada de Conflent a la Catalunya nord. Les persones que visitin les tres exposicions, entraran en un sorteig de dues fotografies i dos catàlegs (es donarà un comprovant de la visita a cada persona que faci la visita als tres museus).

Programa: 

Aquesta mostra, del dissabte dia 6 fins el 14 d’octubre, es podrà visitar simultàniament als tres museus del Vendrell on es realitzaren les fotografies: Museu Deu, Museu Pau Casals i Museu Apel·les Fenosa. 

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Ajuntament del Vendrell

Col·labora: 

Museu Deu, Museu Pau Casals i Museu Apel·les Fenosa

Més informació: 

  • imatge de control 1per1