Entorn
,
2018
Diumenge 14 d'octubre, 9:30h
Plaça del Mercat
Cubelles

Jornades Europees del Patrimoni. Caminada al Mas Baró i a la cova del Trader

Aquest any podrem visitar el Mas Baró, el projecte agroecològic de la Piotxa i la cova del Trader en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. Ens trobarem a la plaça del mercat a dos quarts de deu del matí, per sortir caminant fins al Mas Baró.

Sinopsi: 

A Mas Baró, en Xavier Martínez, estudiós de les masies de Cubelles i membre del Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell, ens farà una explicació històrica de la masia. Farem una visita exterior. A continuació, membres de la cooperativa La Piotxa ens explicaran el seu projecte agroecològic, que està ubicat en terrenys del Mas Baró. Agafarem un bus llançadora que ens aproparà fins a la cova del Trader, situada a la part de dalt de l'urbanització de Mas Trader II. Un cop allí ens rebran els arqueòlegs de la Universitat de Barcelona (SERP-UB), que estan excavant la cova i ens mostraran materials de les excavacions, quines tècniques utilitzen i les últimes descobertes.

Qui ho desitgi podrà pujar fins a la cova. En finalitzar tindrem un refrigeri i el bus llançadora traslladarà qui ho vulgui fins a la Plaça del Mercat. Es recomana portar calçat còmode, barret i aigua. 

Preu: 

Consultar preus

Organitza: 

Ajuntament de Cubelles

Col·labora: 

Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell, La Piotxa, el Sr. Xavier Martínez i els arqueòlegs del SERP-UB

  • imatge de control 1per1