AGENDA
Música
2018
Dijous 12 de juliol, 22:30h
  • Sant Sadurní d'Anoia
Pati de L'Índex

L'Istiu: Speaker Cabinets

Amb l'arribada de l'estiu, del bon temps i de la calor, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, organitza la trentena edició del programa L'Istiu, un cicle d´espectacles a l'aire lliure adreçat a la gent jove del municipi que té lloc al pati de l'Índex durant les nits entre setmana durant el mes de juliol. La programació d'enguany ofereix cinc dies de programació i la secció #30istius: tres propostes visuals per celebrar els 30 istius.

Speaker Cabinets ens hi presenten el seu primer LP, 'Requiem for Atlas City', on integra influències tan dispars com el rockpsicodèlic o l'electrònica.

Sinopsi: 

Tot i que es tracta d'un grup jove, Speaker Cabinets ha ofert concerts al llarg de tot el territori Espanyol i Portuguès, adobant-se en algunes de les places més cèlebres de cada ciutat.

Després d'un intens periple creatiu en l'estudi, Speaker Cabinets ens presenta el seu primer LP: "Requiem for Atlas City" (2016), en el qual es narren els esdeveniments que la banda va presenciar durant la seva misteriosa estada a la ciutat d'Atlas City.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Speaker Cabinets és una banda de rock alternatiu de Barcelona formada per Adrià Muixí (bateria, secuenziadors i cors), Nacho Yoldi (baix i veu) i Guillem Bright "Em-too" (lletrista, guitarra i veu). Des dels seus tendres inicis, la banda s'ha caracteritzat pel seu desvergonyiment i atreviment a l'hora d'embastar el seu particular discurs musical, el qual integra influències tan dispars com el rockpsicodèlic o l'electrònica.

Organitza: 

Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Més informació: 

Et pot interessar

REL Sessions
Dimecres 24 de juliol, 22:30h
Sant Sadurní d'Anoia