Espectacles
,
2018
Dissabte 14 de juliol, 21h
Piscina Municipal
Bellvei

Monòleg '7 pomes' amb Ferran Aixalà

Bellvei Ràdio organitzarà la seva 7a Festa Solidària i ho farà d’una forma molt especial, homenatjant a tots els col·laboradors de l’emissora, presentant el nou logotip de l’emissora i amb un espectacle molt especial de l’actor i guionista Ferran Aixalà.

Aixalà és nascut a Lleida i actualment viu al Penedès. És guionista a El Foraster, membre del grup Pastorets Rock, a la Marató de TV3, i col·laborador en diferents programes de TV3, Catalunya Ràdio i RAC1.

El seu darrer espectacle es diu ‘7 pomes’ i es va presentar fa un mes a Lleida. Aquest dissabte serà la segona vegada que l’interpreta. Segons el mateix Aixalà, “des del principi del temps hi ha hagut moments clau de la història on les pomes han canviat el transcurs de la humanitat: la poma d’Adam i Eva, la poma de la discòrdia a Troia, la poma de Blancaneus, la d’Isaac Newton, la de Guillem Tell, la gran ‘manzana’ de Nova York i la poma d’Apple”. Així doncs, es tracta de set petits monòlegs que fan tot un recorregut al llarg de la història a través d’aquestes pomes que s’han fet famoses.

A més de l’espectacle, els assistents podran gaudir d’un sopar popular (botifarra i mongetes o patates, beguda i postres).

Preu: 

10€
Venda d'entrades a l’Ajuntament de Bellvei.
Els beneficis de la festa es destinaran a Càrites Bellvei.

  • imatge de control 1per1