Família
,
2018
Diumenge 22 d'abril, 10h
Ruta
Vilanova i la Geltrú

Pedalada popular

La Pedalada Popular, és una activitat no competitiva d'iniciació al ciclisme oberta a tothom, que vol donar a conèixer i fer gaudir amb seguretat l'entorn de la nostra ciutat.

La pedalada transcorre al llarg de diferents tipus de superfície, realitzant una passejada per la zona de la Masia d'en Cabanyes i voltants, realitzant un recorregut d'uns 9km, ideals per passar un matí en família gaudint de la bicicleta.

Podeu veure el detall del recorregut aquí.

Horari: 

10h Sortida des de la Plaça de les casernes.
12h (segons velocitat del grup)Arribada al mateix punt.

Preu: 

3€ | Inclou assegurança, avituallament i obsequi per als 200 primers inscrits

Inscripcions: 

Fins el dijous 19 d'abril a: BICITECNIC, c/Doctor Zamenhof, 45, FORMULA EXTREM, c/ de l'aigua, 144, SAT BIKE, Avda. Francesc Macià, 124,  ESPORTS PRIETO, Avinguda del Garraf, 32, BICICLETES ITURAT, Carrer Jardí, 42, TACTIC BIKES, Rambla Exposició, 45 i VB SPORTS, Avinguda Garraf, 63.

El mateix dia de la cursa: a la carpa d'informació ubicada a la sortida de 9 a 9:30h(Plaça de les Casernes) Davant del Pavelló Municipal d'Esports.

Més informació: 

En el cas dels menors cal que vagin acompanyats en tot moment d'un adult.
Aquest circuit no presenta un excés de dificultat, no obstant cal que adults i infants tinguin un mínim d'experiència en recorreguts similars per tal de no demorar el grup.
Per participar en la pedalada és imprescindible haver formalitzat la inscripció, fet que suposa gaudir de la deguda assegurança i gaudir dels avituallaments. L'organització no es farà responsable de cap de les persones no inscrites.

  • imatge de control 1per1