AGENDA
Llibres
2018
Dissabte 21 d'abril, 20h
  • Subirats
Ateneu d'Ordal

Presentació del llibre 'És el cotxe de línia. Memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues'

Acte de presentació del llibre 'És el cotxe de línia. Memòria popular de l’autobús de Sant Cugat Sesgarrigues'. És una obra col•lectiva de diversos autors que formen part d’un grup de recerca de Sant Cugat: Josep Anton Ollé, Conxita Campamà Vidal, Dolors Escala Moyés, Rosa Escala Moyés, Antoni Ribas Bertran, M. Àngels Tenas Cuscó.

Sinopsi: 

Amb aquesta publicació, l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues vol reescriure una part de la història local, escoltant els records que les persones tenen sobre el cotxe de línia i la importància que ha tingut en la seva vida quotidiana, així com pel creixement del poble en la segona meitat del segle XX. L’objectiu principal d’aquest treball ha estat fer un recull històric de les pròpies persones protagonistes usuàries i/o conductors del cotxe de línia, tant des de la vessant humana i social, com també tecnològica. Sempre a través de les anècdotes o curiositats que ens han explicat les persones que n’han format part.

Organitza: 

Centre d'Estudis de Subirats

Et pot interessar

Festa Major de Cubelles
Del 4 al 26 d'agost
Cubelles
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 5 de setembre, 22:30h
Lleida
Del 24 d'agost al 7 d'octubre
Vilafranca del Penedès
Joan Morey
Del 28 de juny al 30 de setembre
Lleida
Comalada
Del 5 al 26 d'agost
L'Ametlla de Segarra
De l'11 al 19 d'agost
Olèrdola
Festa Major de Gelida
Del 16 al 22 d'agost
Gelida
‘TarrAQUAnins’, Marc Rocamora, Agus Ferré, Genovesa Narratives Teatrals
Del 16 al 18 d’agost
Tarragona