Espectacles
,
2018
Divendres 23 de novembre, 20:30h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Teatre 'Èdip'

Una revisió contemporània d’una de les grans tragèdies gregues que ens arriba de la mà de La Perla29, sota la direcció d’Oriol Broggi i un repartiment encapçalat per Julio Manrique.

Sinopsi: 

Èdip regna a Tebes juntament amb la seva esposa Jocasta, la vídua de Lai, el rei mort. Quan la ciutat é colpejada per nombrosos mals, el poble demana ajuda al seu rei i Èdip els promet venjança. Des de Delfos, Creont porta una mala notícia: qui va matar Lai és el causant d’aquesta tragèdia i només el seu càstig pot salvar la ciutat.

Quan el rei de Corint, Pòlib -a qui Èdip considera el seu pare- mor, arriba la veritat: Èdip és el causant dels problemes de Tebes, perquè sense saber-ho ha mort el seu propi pare, el rei Lai, i Jocasta, amb qui s’ha casat i amb qui ha tingut quatre fills, és també la
seva pròpia mare. Quan ella s’assabenta d’això es lleva la vida i el seu fill, davant el cadàver de la seva mare i esposa, s’arrenca els ulls, desesperat, i reclama el càstig que ell mateix va prometre al culpable per així salvar Tebes.

Preu: 

Anticipada: de 16€ a 24€
Taquilla: de 18€ a 26€
Venda d'entrades aquí.

Fitxa tècnica: 

Autoria: Sòfocles
Direcció: Oriol Broggi
Intèrprets: Julio Manrique, Carles Martínez, Mercè Pons,Ramón Vila, Miquel Gelabert i Clara de Ramón
Producció: Teatre Romea

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1