Espectacles
,
2018
Divendres 26 d'octubre, 21h
Foment Vilanoví
Vilanova i la Geltrú

Teatre 'It's All About The Hairstyle: El cas de Marina Prados'

La companyia The Knüplings presenta una proposta de teatre-documental que porta el títol de 'It's All About The Hairstyle', que posa llum al cas de Marina Prados, una noia de Vilanova, pendent de judici.

Sinopsi: 

La Marina i la seva companya Paula venen a Barcelona amb la idea de fer un documental sobre el grafitti, motivades per la diferència de tractament que se li fa a casa nostra, comparant amb Berlín. El matí del 23 d'abril del 2018 Barcelona s'aixeca amb una pintada a la Plaça de la Virreina, Gràcia. Un grafitti on apareix Puigdemont, Merkel i Rajoy i el missatge: It's all about the Hairstyle, que vol dir L'important és el pentinat.

La vilanovina, que casualment estava mirant el grafit, és detinguda i passa una nit a comissaria com a possible culpable de la pintada. Per falta d'evidències la deixen lliure fins la pròxima citació, que tindrà lloc aquest novembre. Ella nega haver fet aquest grafitti. Però la situació aixeca preguntes: Té límits d'expressió l'art? L'art urbà és vandalisme? I per què aquesta notícia ha estat tapada pels grans mitjans de comunicació? Hi ha acusacions que no es poden dir en veu alta? Qui ha fet què?

Preu: 

12€ | 11€ anticipada | 10€ socis

Més informació: 

  • imatge de control 1per1