Activa't
,
2018
Dimecres 27 de juny, 20h
Foment Vilanoví
Vilanova i la Geltrú

Tribuna Vilanova 'De Rajoy a Sánchez, nou clima o miratge?', amb Carles Campuzano

Nova sessió del Tribuna Vilanova a càrrec de Carles Campuzano, portaveu del PDECat al Congrés dels Diputats amb la ponència De Rajoy a Sánchez, nou clima o miratge? Presentarà el ponent el president del Foment Vilanoví, Enric Ferrer.

Carles Campuzano (1964) és llicenciat en Dret i diputat a Madrid des de l’any 1996. Actualment exerceix com a portaveu del PDECat al Congrés dels Diputats. Recentment, ha publicat el llibre Cataluña, una desconexión anunciada, on analitza el procés català des de la capital de l’Estat.

En aquesta conferència, el polític vilanoví abordarà el canvi al govern espanyol i les expectatives, oportunitats i reptes que suposa l’arribada de Pedro Sánchez a la Moncloa. Campuzano també farà balanç de l’etapa marcada per Rajoy així com de l’impacte de l’aplicació de l’article 155 a la societat catalana. Com a protagonista de primera fila de la política que es fa a Madrid, el seu testimoni permet una aproximació de qualitat a les interioritats de la maquinària de l’Estat i els seus actors.

Entre el 1986 i el 1992, Campuzano va treballar al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Ha estat secretari general (1989-1994) i president (1994-1996) de la Joventut Nacionalista de Catalunya. Regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (1987-1991) i diputat al Parlament de Catalunya (1992-1995).

D’altra banda, Campuzano ha impulsat diverses iniciatives en el camp cultural i col·labora activament en projectes de caràcter social. Presideix la Fundació Acsar, que centra les seves feines en matèria d’immigració, asil i refugi.

Preu: 

25€ | 20€ Socis Foment | Imprescindible reserva prèvia i elecció del menú per al sopar

Més informació: 

Tel.: 93 893 10 10 | Tardes de dimecres a dissabte de 18h a 21h
e-mail: tribunavilanovafoment@gmail.com

  • imatge de control 1per1