AGENDA
Entorn
Perseids
2018
Dissabte 11 d'agost, 19h
  • Olèrdola
Castell

Vespres al Castell. Nit d'estels

Tot esperant la pluja d'estels, coneguda com els Perseids o les Llàgrimes de Sant Llorenç, un fenomen que es repeteix anualment entorn de la festivitat de Sant Llorenç (10 d'agost), es podrà gaudir de diverses activitats al Castell d'Olèrdola.

D'una banda, gràcies a un planetari instal·lat dins el recinte emmurallat, de la mà de l’astrofísica Inés Dibarboure es podrà conèixer la volta celeste mitjançant el taller 'Descobrint constel·lacions'.

També es realitzarà una visita al Pla dels Albats, a l'església preromànica de Santa Maria, recentment excavada i restaurada i les desenes i desenes de tombes antropomorfes excavades a la roca que l'envolten.

En paral·lel, actuarà a la fresca el grup musical Klesmer. I entre passeig, música i constel·lacions es podrà descansar i degustar una tassa de xocolata desfeta amb melindros.

Quan es faci fosc es podran posar a prova els coneixements adquirits per observar cel a ull nu i mitjançant un telescopi, resseguint les constel·lacions i veient la pluja d'estels.

Preu: 

3,50€ (preu de l’entrada al recinte). Activitat sense cost addicional.

 

Organitza: 

Museu d'Arqueologia de Catalunya
Ajuntament d'Olèrdola

Més informació: 

En aquest article us n'expliquem els detalls

Et pot interessar