Música
,
2018
Divendres 23 de març, 00h
La Daurada
Vilanova i la Geltrú

Wolves Nights presenta 'MTZ – Manuel Turizo'

Manuel Turizo Zapata, millor conegut com Manuel Turizo, és un cantant i compositor del gènere urbà. Va néixer el 12 d’abril de 2001 a Montería, Colòmbia. És reconegut per la seva reeixit senzill “Una lady como tu” que ho va fer guanyar gran popularitat.
Tot i que el seu gènere estigui enfocat únicament en l’urbà, les seves lletres no parlen de drogues, sexe i de qui té més, sinó que al contrari s’enfoca en les seves lletres experiències que puguin escoltar persones de qualsevol edat, des dels més petitons fins als més vells.
Els seus líriques estan escrites des del cor, mostrant els seus sentiments des del costat més pur, amb la intenció que la gent no vegi el seu estil de música d’una manera grollera, volent mostrar una proposta totalment diferent a la resta d’exponents.
Amb tan poc temps en el món de la música es manté amb una de les fanaticadas més fidels dins del gènere. És per això que es manté al dia publicant en cada moment tot el que succeeix a través de les xarxes socials, on els deixen milers de comentaris plens de molt afecte.

Preu: 

20,50€ Preu promocional | Entrades aquí.

  • imatge de control 1per1