Menjar i beure
,
2019
Dissabte 8 de juny, 10:30h
Plaça del Mercat
Cubelles

13è Cerkabirra

El Cerkabirra és la festa popular per excel·lència de Cubelles, la qual es defineix amb el lema 'Art, cervesa i cultura al carrer'. És una diada amb una idiosincràsia pròpia i única on petits i grans omplen els carrers de la vila d’alegria i gaudeixen de la cultura popular.

Es tracta d’una festa participativa que engloba tot un seguit d’activitats adreçades a tots els públics, com ara una fira de productes i cerveses artesanes, tallers i animació infantil, el concurs de beure cervesa en porró, actuacions de circ, animació i música de carrer i un recorregut amb xarangues pels carrers del poble o concerts de música en directe.

Programa: 

10:30h: Cerkanalla.
Una desena de tallers artístics, creatius, enginyosos i esportius, amb una oferta gratuïta pensada per a infants de totes les edats. Els diversos estands obriran en paral·lel a la programació d’espectacles que arrencarà amb el contacontes de ‘Canalla, a la recerca del Llúpol’, seguirà amb el Cor l’Espiga XXI i agafarà embranzida amb Jaume Barri.

11:00h: 8a Fira de Birres Artesanes, amb diversos elaboradors que oferiran els infinits matisos dels seus productes.

13:00h: Concert vermut-swing amb The Kojacs, banda especialitzada en Jazz, Swing i Dixxie. Tot plegat, enllaçarà amb el Concurs de Paelles, on els grups inscrits prèviament assoliran el repte de cuinar l’arròs més deliciós de la jornada, sota l’avaluació del jurat seleccionat pel Cubell, Penedès Marítim i l’Associació d’Hostaleria i Comerç.

17:00h: Correbars al ritme de Zebrass Marching Band, i les txarangues This-tracció i Atilik’s, i amb l’animació del gegantó Llúpol Quintet, a més de diversos xanquers i malabaristes.

Organitza: 

Associació de Joves El Cubell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1